Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak, bajban vagyok (? )

Figyelt kérdés

A történet röviden: több éve együtt vagyok párommal, az esküvőnket 2 év múlva őszre tervezzük. A kapcsolatunk nem mondható rossznak, elvagyunk, viszont én egyre jobban azt érzem, hogy nekem ez kevés.. Évek óta együtt vagyunk, ismerjük egymást kívül-belül, valami mégse jó. Szex például lassan egy éve már csak havi szinten egyszer, maximum kétszer van. Tavaly megismerkedtem egy férfival, barátkoztunk, jól megvoltunk, mikor bevallotta, hogy tetszem neki. És a legnagyobb baj az, hogy én sem voltam közömbös iránta. Végülis nem történt semmi, viszont pár hónapja minden elalvás előtt csakis ő jár a fejemben, nem egyszer álmodtam róla. Fizikailag nagyon vonzódom hozzá. Viszont másrészt iszonyat nagy bűntudatom van még a fantáziálgatás miatt is. Kicsit tanácstalan vagyok, ti mit tennétek a helyemben?

21L

2013. okt. 31. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Vagy hozzátok vissza a szenvedélyt a kapcsolatotokba és csináljatok programokat. Menjetek el sütizni vagy meginni egy forrócsokit vagy kimenni egy olyan helyre, ahol régen sokat voltatok együtt. Legyen rendszeres a szex, mert ez még nagyanyámnak se lenne elég. Ha ezek után se változik semmi, jobb lesz nektek egymás nélkül. Valószínűleg az egész fiatalkorotokat együtt töltöttéket és ez ilyen formában sokszor vezet ide.
2013. okt. 31. 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:
17 se voltam, mikor összejöttünk, akkor ő volt 27. 10 év korkülönbség van köztünk. A másik srác 9 évvel idősebb nálam.
2013. okt. 31. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ülj le és beszélj vele, hogy mit érez, mert szerinted nagyon ellaposodott a kapcsolt és tennetek kéne valamit ez ügyben.
2013. okt. 31. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Na én ilyen formában nem terveznék házasságot. Hiszen 21 éves vagy még élni szeretnél, és máris benne vagy a boldogtalanságban.Kihült a kapcsolatotok, ennyi évesen nagyon kevés közöttetek a tüz.
2013. okt. 31. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!