Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki vagy inkább ne?

Sztem az őszinteség a legcélravezetőbb, megtérül!
Mondj el neki mindent őszintén, még a legelején, azt is mindenképpen közöld vele, hogy hogyan viszonyulsz mindehhez mai fejjel. És ha így nem fogad el, akkor sem árultál zsákbamacskát legalább. Később nem vethet a szemedre senki semmit.

igen. ha komoly kapcsolatot szeretnél vele, akkor mondd. igazi komoly kapcsolatban nincs helye hazugságnak. mindenkinek lehetnek (és szerintem úgy normális ha vannak is) olyan titkai amit rajta magán kívül senki nem tud, dehát ez nem ilyen dolog, és ezt amúgy sem csak te tudod, hanem még sokan akik ismertek téged már az előző kavarásaid/kapcsolataid idején is, szóval bármikor bárhonnét kiderülhet. és különben is, ha nem vállalod fel a múltadat azzal egyenlő hogy nem vállalod fel saját magadat.
egy komoly kapcsolatban ha bármi olyan téma merül fel amiről nem szívesen beszél az egyik fél, akkor szerintem ezt a leg'fair'ebb módon úgy lehet megoldani, hogy őszintén megmondja ő erről (még/most/soha) nem szeretne beszélni és ennyi. így senki nem hazudik semmit, nem tagad le semmit, egyszerűen csak közli hogy neki erről kellemetlen beszélni. és a másik fél pedig legjobban teszi ha ezt elfogadja, mert ha erőltetné a témát azzal talán pont azt érné el hogy belekényszríti a másikat valami hazugságba, az pedig senkinek sem lenne jó a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!