Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, vagy inkább ne?!

az nem világos nekem hogy ki adott kinek szájrapuszit? te vagy a másik csaj a barátodnak?
Szerintem mindenféleképpen beszéld meg a barátoddal hogy most csak példaként mondom mert nem tudom mit reagálsz. szóval megmondod neki hogy megengeded hogy beszéljenek, de úgy gondolod hogy nem helyes hogy a másik lány ennyire keresi a társaságát, miközben veled ül egy padon. én nagyon indulatos vagyok, már rég dühöngenék és azt nézném hogy hol tudnék a másik lánynak ártani, és biztos meg akarnám verni, de ezt pont azért mondom hogy töröld ki a kis buksidból, mert ezzel csak magadat jártod le és a lány röhögve fogja a barátodat elvenni tőled ha tényleg akarja. Figyelj, nem tudhatod, hogy tényleg szerelmes-e a barátjába. én is együtt vagyok a barátommal 2,5 éve és a külvilág felé mutatjuk hogy minden rendben van, de lassan oda jutunk hogy szakítunk. Mond meg a barátodnak hogy szereted és nem szeretnéd ha közétek állna akárki is. A legfőbb hogy ne ugorj neki, mert ha kicsapod a balhét...na azt a fiúk nem szeretik, meg általában senki sem, de nem vagyok benne biztos hogy meg fogja érteni az aggodalmadat. Tudni kéne hogy múltkor mi miatt lett vége, ha nem vagyok indiszkrét és szerinted veszekedne-e veled ha megmondanád neki hogy aggódsz? A lényeg hogy mindenképpen beszéld meg vele, és akkor te választasz, hogy radikális leszel, vagy inkább finomabban adod elő magad.

Nagyon szépen köszönöm a gyors és hasznos válaszokat. :)
Hát...régebben én elkövettem egy hibát, nem vagyok rá büszke, megbántam és most gondolom h ha ezt elolvasod tuti azt fogod mondani h akkor meg ne hisztizzek iylen kis apróságok miatt és nem nekem kéne aggódnom( még mikor együtt voltunk akkor részegen egy buliban csókolóztam egy másik sráccal, elmondtam rögtön másnap a barátomnak és meg is bocsájtott, működött is a kapcsolatunk még utána másfél-2hónapig, de bízni annyira már nem tudott bennem, így végül szakítottunk, de nagyon jóban voltunk találkozgattunk barátilag (persze mindig volt kézfogás, ölelés...) meg majdnem minden nap beszélgettünk, aztán most újra együtt vagyunk. A barátom meg én szájra pusziztunk, nem a lány meg ő, na már csak az kéne :S :)
A barátom sose volt annyira féltékeny, szóval amikor én más fiúval mentem el ide-oda, nem balhézott bízott bennem , nem szólt semmit sem,(de ez szerintem nem is volt olyan jó) és emiatt mondjuk bennem van h ha ezt elmondanám neki h ez zavar stb... akkor kicsit kiakadna, még ha szépen is mondanám neki, és csak röviden , higgadtan... tényleg nem zavar, h ha egy másik lánnyal jóban van, de mivel tudom h régebben elkérte az msn cimét és h tetszett v tetszik neki és az a fejsimogatás is szóval ez már sok volt kicsikét. Csak mivel én csaltam meg régebben őt, vajon nem borulna ki h ha ezt most szóvá tenném? Köszönöm nagyon a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!