Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy választjátok ki komoly kapcsolatban, hogy kivel csaljátok meg párotok ha ô is megcsalt titeket?
Nem megyek bele gyerekes bosszúba, mert akkor én sem vagyok jobb mint a msik.
Másrészt,mha megcsalnak, nekem onnantol nem lenne kit megcsqlni, mert onnantól nem lennénk egy pár..
Próbálj meg egy lépéssel tovább gondolni. Miért akarod megcsalni? Mert ő is megcsalt? Mi lesz utána? Mentek majd fühez fához egymás után? Ha ez kell neki, hogy értékeljen téged, akkor had lepjelek meg egy infóval, ez már régen rossz. Csak tovább töritek egymás szivét. Ráadásul így pont ugyanolyan leszel mint ő. Ha szét is mentek, lesz egy emléked arról, hogy te is hűtlen voltál. NEm fogsz tudni emelt fővel kijönni, nem fogsz tudni tükörbe nézni - jobb esetben persze. De ahogy a kommenteket elnézem, erre itt senki nem gondol, életkorhoz kéne kötni bizonyos kérdésekre a válasz adást.
Totális önbecsapás és csak fokozod a bajt. Ráadásul szarul is fogod magad érezni. Vagy menjetek szét vagy próbáld meg lenyelni a békát. Hidd el nekem, én már csináltam ilyet, és teljesen értelmetlen volt, a lehető leggyerekesebb húzás.
Mikor meg nem tudtam hogy konkretan megcsalt, de majdhogynem biztos voltam benne szxrtam a fejere lekezelően beszéltem vele, mint egy veresronggyal hagytam hogy azt gondoljon amit akart. Ő ettől kikeszult. Utolag miután szetmentunk összejött azzal a csoro kxrvaval, akinek azóta a pénz miatt gyereket is csinalt az anyagias marhaja.
Én is amint megcsalas lenne a dologban, abban a pillanatban szakitanek, majd ezek után nem biztos hogy megvonnam magamtol egy engem nagyon izgato barátja kozeledeset vagy épp a testvérét:-) Mai napig nagyon nagyon izgatja a fantziamat a testvére akivel korábban jóban is voltunk. De nekem meg van gerincem, és a volt Anyosomat is szerettem nagyon nem égetem le magam mint ahogy Ő tette minden ember előtt:-)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!