Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt hevertétek ki ténylegesen a szakítást?
Hány hónapba vagy évbe tellett? Kiheverhető egyáltalán? Ráadásul első szerelemről van szó. Perpill úgy érzem, hogy soha nem leszek túl rajta. Mikor lesz már jobb? (még csak pár hetes a dolog és nagyon fáj a hiánya) Ti mikor éreztétek úgy, hogy már nem fáj annyira?
köszi a válaszokat! történet is jöhet! :) 20L
Kb 6 éves volt a kapcsolat. És nagyjából 3 hónapig tartott hogy picit feledésbe merüljön a dolog+vagy 15 tank benzinbe a motoromba. De utána határozottan jobb lett! Fel a fejjel az idő segíteni fog!
28/F
Mindenki nehezen heveri ki az első szerelmét. De próbáld valahogy elterelni a figyelmed róla, és próbálj nem agyalni főleg ha úgy érzed ez volt a helyes megoldás. Nem mindenkinek sikerül megtalálnia az igazit elsőre. Rengetegen vagyunk még a bolygón, és valljuk be nem könnyű megtalálnunk a sok közül, aki igazán hozzánk való. Ezt neked kell eldöntened hogy neked ő kell e vagy csak amiatt van szükséged rá mert ő az első.
Semmi rossz nincs abban ha nem passzoltatok össze. Csak azt tedd ami boldoggá tesz. :)
3-4hónap után már sokkal jobb volt.Amíg teljesen túl voltam rajta az kb fél év volt.Mostmár ott tartok/unk,hogyha összefutunk puszi-puszi,beszélgetünk kicsit.Neki azóta van új barátnője,rendes kiscsaj,szóval örülök,hogy boldog.:) Pedig nagyon megszenvedtem ám eleinte én is a szakítást.Ő szakított.
Na meg nekem is van már más.
Annak viszont örülök,hogy azért a jó viszony megmaradt köztünk.
Hát én valójában annyira megszenvedtem,hogy belehaltam.
Egy orosz katona voltam kb 150-200 évvel ezelőtt, tiszti család sarja,ő pedig egy viszonylag szegényebb család 3gyermekének egyike. Nagyon nagy volt a szerelem köztünk, de sajnos háborús idők jöttek és nekem el kellet mennem a frontra. Mikor hazatértem szabadságra, a lány már másé lett,egy gazdagabbé. Nem tudtam elfogadni a döntést, és láttam rajta is,hogy szenved.Újra a frontra kellett mennem,de már nem tértem haza többé.
Akkor 6éves kapcsolat állt mögöttünk, legközelebb 2005-ben találkoztunk össze,persze teljesen más környezetben, és kicsit másabb(de nem sokkal) külsővel.
2012-ig tartott ez is, mert a sámánok újra szétszedtek minket.
Most próbálom áttörni a gátakat,hogy még ebben az életben sikerüljön,mert akkor várhatok megint jó pár évtizedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!