Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még értelme?

Figyelt kérdés

Azt mondja, ha együtt vagyunk hihetetlenül, elmondhatatlanul boldog. Ha nem vagyunk együtt, akkor pedig közömbös vagyok neki.

Én azt mondtam neki, hogy akkor úgy látom, bennem van a hiba, mert nekem nincs olyan állapot, amikor közömbös.

Mi az, hogy közömbös? Ha egy pillanatig is közömbös vagyok, akkot nem is szeret... vagy most mire apelláljak? Ez most akkor hogy van?

2007. okt. 3. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az érzései már nem ugyanolyanok amilyenek eddig voltak. Lehet, hogy már az ő részéről egy megszokás, hogy vagy neki és ha nem vagy vele az már se fel se tűnik. Nincs meg benne a hiányérzet. Az is lehet, hogy nincsen tisztába az érzéseivel, és ha elveszítene akkor jönne rá, hogy tképpen akkor is mennyire hiányzol neki ha nem vagy vele. Lehet, hogy túl nagy a biztonságérzete (mert vagy neki), de ha azt elvesztené akkor nem tudni mit hozna ki belőle.
2007. okt. 3. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem az nem baj, ha képes meglenni nélküled is, nincs azzal baj, ha nem akar mindenáron hozzádnőni. Az jobb lenne, ha minden pillanatban, amikor nem vagytok együtt, állandóan hívogatna, mert nem bírja nélküled? Hidd el, nem jó az.
2007. okt. 3. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

En azt gondolom - es ezt tapasztalat mondatja velem ami miatt igen alacsony az a bizonyos kuszob -, hogy el kell hatarozni magad, mi az amit szeretnel. Mi az ami jo neked? Nem azt mondom, hogy imadva logni kell a masik nyakan, itt a torodesrol van szo. Egyreszt ha egy fiu azt mondja, hogy kozombos vagy neki mikor nem vagy vele egyertelmu az elmondhatatlanul nagy boldogsaga szexualisan orientalt mikor vele vagy. En valoszinu elmagyaraznam neki, hogy nem azt varod, hogy rajongjon erted minden nap minden masodperceben, hanem hogy tars legyen ami abbol all, hogy a tars nem kozombos szamara. Ha o ezt igy erzi, tovabb nincs neki mit mondanod es hogy bizony szamodra sem volt konnyu meghozni ezt a dontest de inkabb megprobalsz nyitni masra olyasvalakire aki kepes kielegiteni a szeretet igenyedet.

Hidd el, tapasztalatbol beszelek. Sokmindenen atmentem. Tudom, hogy nem szabad idot pocsekolni kozombos emberekre akik ha punci kozelbe kerulnek hihetetlenul boldogok.

Remelem a szamodra megfelelo dontest sikerul majd meghoznod. Csak okosan es nyugodtan.

Sok boldogsagot!

2007. okt. 10. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!