Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szokjak le a túlzott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KaSzandra kérdése:

Hogy szokjak le a túlzott féltékenykedésröl?

Figyelt kérdés
A barátomnak már elege van a féltékenységemböl rengeteget veszekszünk e miatt és már nem bírják az idegei én nem akarom elveszíteni ezért változtatni akarom ezen a viselkedésen...

2013. okt. 30. 06:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak erre terápiák, volt párom is járt ilyenre. Igaz, rajta nem segített, és el is hagytam emiatt...
2013. okt. 30. 07:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű: minden alkalommal, amikor már féltékenykedni kezdenél, állítsd le magad.

Bízz meg a barátodban, elvégre kölcsönös bizalom nélkül sz*rt sem ér az egész kapcsolat. Ha mással akarna lenni, akkor azzal lenne, nem veled. Mivel veled van, ezért veled is akar lenni, ilyen pofonegyszerű a logika.

Ha meg egy napon mégis kiderülne konkrét, bizonyított tényállásként, hogy tényleg megcsalt, akkor meg reméld, hogy minél hamarabb eljön ez a nap, mert akkor abban a pillanatban otthagyhatod, és kereshetsz egy olyat, aki tényleg komolyan gondolja a dolgokat.

De egyébiránt full felesleges bárminemű féltékenykedés, mivel soha nem vezet semmi jóra, viszont annál több bajt okoz. Ennyi.

Bővebben itt: [link]

(Kicsit más a kiinduló premissza (exek), de a fő téma így is a féltékenység és annak a teljesen felesleges jellege.)

2013. okt. 30. 08:11
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget már nem vagyok az a féltékenykedős pár óra gondolkods és átértékelés után rá jöttem, hogy hülye dolog a féltékenység mert csak a kapcsolatomat b*sztam szét vele most kaptam egy utolsó esélyt ezt nem szúrhatom el mert itt most már az életem a tét... mgegyszer köszönöm a segítséget
2013. okt. 30. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szívesen, sok sikert! :)
2013. okt. 30. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!