Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szokjak le a sértődések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokjak le a sértődésekről? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval együtt vagyok a barátommal kicsit több mint 2 éve nagyon szeretjük egymást együtt is élünk.De ha valamin összekapunk én általába megsértődök és a barátom ezt nem szereti bennem majd jön a vita.Én már annyiszor eldöntöttem magamban hogy nem fogok rá megsértődni de ha oda kerül a sor nem akkor fuccsba megy az egész.Elég forró fejű is vagyok hamar harapok de néha én is észreveszem magamon hogy egy kicsit ez javult bár ez is nagy erőfeszítésembe telt és nem mindig sikerül.Hogy vetközzem le ezt a két rossz szokást?
2012. jún. 17. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:

gondolom nem komoly dolgokon kaptok össze. mi az oka annak, hogy megsértődsz? valóban megsért?

én is ilyen voltam egy ideig, bár én nem sértődtem meg "igazából" de sok volt a durci. nálam meglepő módon az segített, hogy nem láttam egy ideig. néhány napig, de az nekünk a világot jelentette. ti együtt laktok, szóval megszoktad, hogy mindig ott van. amikor nem láttam, egyből tudatosult bennem, hogy mennyire fontos. bután hangzik, mert mindig így kéne lennie, csak az ember nem mindig jön rá erre. szóval ez így tudatosult bennem és elgondolkodtam, hogy komolyan ennyire fontos ez? muszáj veszekedni, megsértődni? annál sokkal fontosabb a társam. minden fejben dől el. amikor megsértődnél, gondolj arra, hogy mennyire szereted és mennyire nem jó ez így. talán segít.

2012. jún. 17. 14:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szoktam igazán komoly dolgokon megsértődni,apróságokon és 90%-ban ezután jön a vita,ne szokott megbántani csak ha már nagyon unja hogy nem szólok hozzá mert általában ez van elfordulok és nem szólók hozzá (mint egy ovis) komolyan,és ettől olyan rossz barátnőnek érzem magam...ezt kipróbálom azt hiszem ha az nem segít majd hogy arra gondolok hogy mennyire szeretem akkor marad az első tanácsod hátha segít majd egy kis különlét.Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat :-)
2012. jún. 17. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:

ismerős érzés... (: sok sikert hozzá!

előző hozzászóló voltam.

2012. jún. 17. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!