Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szokjak le a sértődésekről? (többi lent)
gondolom nem komoly dolgokon kaptok össze. mi az oka annak, hogy megsértődsz? valóban megsért?
én is ilyen voltam egy ideig, bár én nem sértődtem meg "igazából" de sok volt a durci. nálam meglepő módon az segített, hogy nem láttam egy ideig. néhány napig, de az nekünk a világot jelentette. ti együtt laktok, szóval megszoktad, hogy mindig ott van. amikor nem láttam, egyből tudatosult bennem, hogy mennyire fontos. bután hangzik, mert mindig így kéne lennie, csak az ember nem mindig jön rá erre. szóval ez így tudatosult bennem és elgondolkodtam, hogy komolyan ennyire fontos ez? muszáj veszekedni, megsértődni? annál sokkal fontosabb a társam. minden fejben dől el. amikor megsértődnél, gondolj arra, hogy mennyire szereted és mennyire nem jó ez így. talán segít.
ismerős érzés... (: sok sikert hozzá!
előző hozzászóló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!