Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szokjak le Róla? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokjak le Róla? Nem birok nem törődni vele.

Figyelt kérdés

Az osztálytársam eléggé bejön, bele is voltam zúgva, de már sikerült letegyek róla nagyjából, és semmibe venni, mert elég bunkó néha, úgyhogy inkább csak átnézek rajta, vagy pont olyan stílusban beszélek vele, ahogy ő éppen velem. Eddig jó messze voltunk egymástól, nem is láttam, csak ha látni akartam, de akkor is ki kellett tekerjem a nyakam, viszont addig mindig azon mesterkedtem valahogy, hogy a közelében legyek, vagy hogy beszéljek vele, persze nem feltűnően. Most viszont kb olyan két hete mögéjük ültünk egy kisebb osztály-konfliktus miatt. Szóval most mögöttük ülünk, és nem tudom, hogy jó-e, vagy nem. Mert eddig ha akartam, akkor kerestem, ha akartam, akkor észre se vettem. Most viszont minden nap kapok megjegyzéseket, a saját idióta stílusában, amivel sokszor inkább foglalkozni sem szeretnék, csak idegesítő, hogy reggel az első, amivel találkozok, az, hogy valamit beszól, vagy ilyenek...

Szóval most a közelében kell lennem... Régebben volt, hogy örültem, hogy jaj, de jóóóó, a közelemben van, és milyen boldog vagyok, aztán sokszor mikor megláttam már lefagyott a vigyor a képemről, bármilyen jó kedvem is volt, pl valami rendezvény a suliban, vagy osztályban, mikor úgy tudtam, hogy nem lesz ott, aztán megláttam... És sokszor volt olyan is, hogy hiányzott a suliból, addig tök jól voltam, felszabadult voltam, aztán mikor megint megjött, csak zavart valamiért, pedig nem is "érintkeztünk".

Mindig mikor "lemondtam" róla, adott csak egy olyan pici jelet, mintha tetszenék neki, és máris ugyanott voltam, ahol az elején... Nem voltam belé sosem szerelmes, csak tetszett nagyon, talán mert elérhetetlen... És akkor most is túl voltam rajta, és a közelmúltban a közelébe kerültem, és úgy érzem, hogy megint kezdődik az egész elölről, pedig nem akarom... A különbség annyi, hogy figyelnem kell, nehogy feltűnjön bárkinek is. Eddig senki nem vágta le, de most szerintem sok reakciómból le fogják venni... A másik meg, hogy sokszor beszól bunkókat, a haverja is, nem tudom, hogy komolyan gondolják-e, de ha a reakciómat is látják, már hű de flegma vagy, meg jaaj ne flegmázzál már, stb... És sokszor az alaphangulatomhoz sem hiányzik, de erre a primitív szintre meg már le sem tudok süllyedni, hogy visszavágjak, ha meg válaszolok bármit is, akkor meg ismételgetik ilyen flegma és nyávogós stílusban...

Mindegy, a lényeg, hogy tegyem túl magam valakin, akin még nem is sikerült teljesen, és most muszáj lesz közel legyek hozzá?

2012. febr. 3. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? fiú vagy vagy lány?

ha ezeket tudom.. talán tudok segíteni.;)

2012. febr. 3. 20:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaaaa, ezeket nem írtam:$ 16 L :)
2012. febr. 3. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:

két lehetőség van

1. ha csak tetszel neki és így éli ki magát... akkor kérdezd meg h. miért csinálja ezt..

2. ha gyűlöletből vagy rosszindulatból mondja ezt... akkor meg szólj vissza neki , ha látja h. nem hagyod magadat akkor békén hagy egy idő után .. pl.: "látom nagyon unalmas lehet az életed ha másokéval foglalkozol" ha ugy látod h. egy picit tetszel neki és ezért csinálja ezt vagy csak feltünőség kedvéből akkor meg csak mond ezt hiába igaz hiába nem: " érdekes a pasimnak ugy tetszek ahogy vagyok és ennyi nekem pont elég"

én is jártam már így. sok sikert.:)

üdv.: egy lány :)

2012. febr. 3. 21:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Érdekes a kapcsolatunk, igazából még havernak sem mondanám, de lehet néha röhögni rajta, meg minden, szóval nem vagyunk rosszban, csak néha mond olyanokat, amik pl rosszul esnek, és lehet, hogy nem úgy szánja... Vagy úgy szánja, és nem tudja, hogy ez gáz. Egyébként volt, hogy úgy viselkedett, mintha tetszenék neki, ezért nem tudtam, hogy mi is van. Viszont tuti nem lesz semmi, mert én lépni biztos nem fogok, a haverjai kidumálnának, mert ő sem tudná megtartani magának, meg úgy részéről sem. Csak rossz, hogy eddig távol tudtam magam tartani tőle, és el tudtam fogadni, hogy ennyi, és megtanultam átnézni rajta, most meg ott lesz a képemben...
2012. febr. 3. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:

jajj most annyira magamra ismertem.... velem is pont ugyan ez történt, már el is felejtettem amikor rámírt és órákig chateltünk majd megkérdezte h. járunk-e ..én csak havernak kezeltem röhögtünk...stb. és tetszett nekem de nem tartottam jó ötletnek aztán belementem.. pár nap múlva szakított velem és hülyét csinált belőlem.

am szerintem ha valamilyen bántó dolgot mond, csak röhögj rajta, ne vedd magadra.:)

2012. febr. 3. 22:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálom... Az a baj, hogy szerintem sokszor csak naivan röhögök rajta, és azt hiszi, hogy mekkora arc, és nem birok vele olyan lenni, mint amilyen az alaphangulatom, vagy amilyen lenni szeretnék... Én is elérhetetlen akarok lenni, akihez majdnem fél hozzászólni, de ne kezeljen lejjebb magánál... Szóval csomószor pl rossz kedvem van, vagy komoly vagyok, de ahogy megszólal........
2012. febr. 3. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!