Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mennyire viselne meg benneteket, ha a barátnőtök egy tőletek gazdagabb, pl. jól menő fogorvossal, szájsebésszel jönne össze, majd annak szülne gyereket is?
Figyelt kérdés
Mennyire gondolnátok komolyan ezt követően egy másik csajjal, vagy azt csak pótléknak használnátok? Ha nincs a ló, jó a szamár is, alapon?2013. okt. 29. 23:00
11/16 anonim válasza:
mitől lenne az új csaj szamár vagy öszvér?
ha elhagy egy csaj és én némi idő mulva megismerkedek egy másik lánnyal aki bejön nos az mitől lenne kevésbé jobb nő?
a ló meg szamár dolog itt nem, inkább ott helytálló mikor-teszem azt- buliban sorban leszólítom a nőciket persze azokkal kezdem akik leginkább bejönnek majd elutasítás esetén a sorrendben következő kedvenchez megyek oda...
12/16 anonim válasza:
az ilyentöl jobb szabadulni. Te meg ne pörögj ezen,ha pótlék vagy azt észre veszed.
13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is, mert a pasi olyant is kérdezett tőlem, hogy mi volt az ex barátom, meg utalgatott arra, h mennyi jövedelme volt, sőt egyszer teljesen váratlanul bemondta, h jól emlékszik, h orvos volt a volt pasim, csak néztem, mondtam h nem...ebből gondolom, h még nincs túl ezen a nőn..
2013. okt. 29. 23:16
15/16 anonim válasza:
nem nagyon hatna meg annyit se érdemelne h köpjek 1 et meg az ilyen nő az a normális nők szégyene magyarul RI.ANC !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!