Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon ciki? (tanar diak)
Figyelt kérdés
majdnem egy eve hogy beleszerettem egy tanarnombe. de rajottem hogy ez az egesz lehetetlen eleinte azthittem enis tetszem neki de rajottem hogy csak bebeszeltem magamnak. de most hogy kezdek belole kiszeretni eggyuttal a kolleganojebe is kezdek bele esni...segitsetek mit csinaljak h ne szeressek bele..probalom kerulni hala isten nem tanit de igy is mindig latom es akarhanyszor latnak mindig vagy odajonnek hozzam vagy megszolitanak.. mit tegyek?2013. okt. 29. 22:19
2/6 A kérdező kommentje:
felnőttem...-.-
2013. okt. 30. 09:28
3/6 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak fel kéne már nőni. Már nem azért de kb. 20-szorra írod ki a kérdést eleinte még az csak egy tanárnőről volt szó akkor még nagyon belé voltál zúgva állítólag, most meg már jössz egy másikkal is. Ne is tagadd hogy nem te írtad ki azokat a kérdéseket mert a stílus meg a történet is ugyanaz. Na de ez lényegtelen. Te ezeket kiírod mert azt várod hogy majd valaki olyan választ fog adni amiről tudod hogy ugyse lehet. Mire számítasz, hogy valaki azt írja hogy jó mondd meg neki mit érzel, vagy ha már úgyis "szeretsz ki belőle" ami egyik napról a másikra nem megy sőt egy nagyon hosszú folyamat, akkor ezzel azt is meg lehet állapítani hogy ez nem szerelem, te csak szimplán rajongsz, egy egy tanárodért. Amúgy ilyen szokott lenni, szóval nem kell aggódni. De szerintem ez nem szerelem. Csak itt már nem az a ciki hogy ez van veled hanem az hogy folyamatosan felteszed ezt a kérdést, igaz pluszba jött is még egy tanár és komolyan azt reméled hogy azt fogják neked javasolni hogy mondd meg neki vagy mittudomén. Kicsit elgondolkodhatnál ezen, hogy Ő tanár, Te diák, tehát inkább tartsd meg magadnak az érzést, akármit is érzel, mert ezt elmondani nem lehet, és ezt nagyon jól tudod te is.
4/6 A kérdező kommentje:
hat nharagudj de en most regetem erre az oldalra..igen énis olvastam hasonlokat. de mert baj az ha valaki reménykedik? jo persze nem kell 20szor kiirni a kerdest de akkoris,...
2013. okt. 30. 11:07
5/6 anonim válasza:
De most nem is az a lényeg itt, hogy hányszor van kiírva egy kérdés csak szerintem pont olyan választ vársz amit tudod hogy nem kapsz. Azért gondolj bele hogy ebből sok minden nem sülne ki, nem? Erre annak akinek van esze úgyis azt írja hogy felejtsd el vagy tartsd magadba. Amúgy sokan vannak vagy voltak ilyen helyzetbe mint te kérdező, hidd el és nem hiszem hogy valakinek összejött volna esetleg komolyabb, legalábbis suli alatt biztos hogy nem. Inkább arra kéne rákérdezned itt, hogy kinek jött be ez a tanár diák dolog, aztán hátha majd ott meglátod, amiről én beszélek.
6/6 A kérdező kommentje:
értem.amit mondasz.és hidd el nem várok semmit sem a válaszoktól sem a tanartól mert ugy sem mondanám el neki..
2013. okt. 30. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!