Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nagyon féltékeny, pedig nincs rá oka! soha nem csaltam meg, nem is csalnám és oda vagyok érte! De még a munkahelyemen is óránként hívogat, ha nem veszem fel, veszekszik velem. Szeretem, de ez már sok! Szakítani nem akarok, mi legyen?
Figyelt kérdés
25 / F2013. okt. 29. 13:35
21/23 Zakathol válasza:
Ahhoz is gratulálok, ha csak azért maradsz vele, mert "jól néz ki". Tudod a szépség múlandó, viszont örökké egy kicseszett hárpia lesz.
22/23 anonim válasza:
Én is nagyon féltékeny voltam korábbi kapcsolataim kudarca miatt és félelemből...nem azért mert én vagyok a sáros! Sok hosszas és őszinte beszélgetéssel újra kiépült bennem a bizalom és már féltékeny sem vagyok annyira. Nagyon nehéz ez a helyzet, ha csak ott hagyod nem oldódik meg se a te sem az ő problémája. Beszélgessetek mitől van ez így, mitől fél pontosan, mi váltja ki? Őszintén! :)
28L
23/23 anonim válasza:
Sajna sokkal rosszabb fog lenni. Az ilyen nem tud és nem is akar megváltozni. Olyan munkahelyed lesz lehet onnan is kirúgnak ilyenek miatt és akkor véged van. Hidd el találsz majd másik csajt és lehet hogy az normális lesz. Ezért még sokkal jobban fogod szeretni a másikat. Egyébként mit szeretsz benne, az undok magaviseletét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!