Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a nagyon vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nagyon vékony lányoknak van esélyük a pasiknál?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 11:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

1# Te hogy mekkora egy degenerált ember vagy!Honnan tudod,hogy 100 kg-ós zsírdisznó?

Amúgy meg kedves első,én pl ha hajnali kettőkor eszem akkor se hízok egy dekát sem!Szóval elmehetsz a sunyiba!

Ja és nem vagyok 100kg,sőt még az 50-et se verem!Mielőtt azzal jönnél,hogy biztos mázsa felett járok én is!

2013. okt. 29. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem csak azoknk, én jobban szeretem a normális testalkatú lányokat.
2013. okt. 29. 11:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Egy 60 kilós lány mióta számit kövérnek? Sztem pont jó!
2013. okt. 29. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
#13. Mióta lehet megmondani pusztán a súlyból hogy ki kövér? Ha 60kg és mellé 150 centi akkor bizony kövér, de ha 160-170cm akkor tényleg nem.
2013. okt. 29. 11:52
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem annyira a súlytól függ hogy kövér hanem az izom/zsír arányától.Az izom nehezebb mint a zsír.

Van olyan lány aki 65 kilósan is izmos,formás,kerek popsi stb.

Van aki meg 55-tel egy csökött husis.

2013. okt. 29. 12:00
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz. Én közelében sem vagyok még az átlagosnak sem, nemhogy a nagyon vékonynak, mégis több kapcsolatom volt, 24 évesen jöttem össze azzal a bizonyos nagy ő-vel, és 25 éves koromban össze is házasodtunk.:)

Olyan férjem lett akit helyesnek tartok, megfelel minden elvárásomnak, nagyon passzol hozzám, ráadásul még az ágyban is tökéletes. Szóval nem egy akárkit választottam.

Szóval a kérdésed ugyanolyan általánosítás, mint az amit itt az oldalon sokan írnak: hogy ha nem normális a külseje valakinek , pl csúnyácska, molett vagy netán kövér, akkor ne válogasson, hanem elégedjen meg akármilyen szar kapcsolattal, csak hogy legyen valakije, mert úgysem érdemel jobbat.

Mert ez sem igaz.

27/N

2013. okt. 29. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Gondolj bele kerdezo: elmesz nyaralni egy vekonnyal, avagy egy dagadttal. A vekony hoz magaval egy kisborondot es egy kezitaskat ... a daginak csak a bugyija akkora mint egy vitorla es akkora koffereket hoz a satorlapnyi ruhainak, hogy utanfutot kell berelned a szallitasahoz :)

Persze ez csak vicc, de minden viccnek fele valo :P

Egyebkent sem guszti egy olyan csaj, aki tobbet zabal mint a pasi es meg a fiu maradekjat is megeszi :D

2013. okt. 29. 12:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy tanc kozben a tusarkuval mekkora csajszi lep a labadra :)
2013. okt. 29. 12:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Emlekezz vissza tortenelmi tanulmanyaidban a koncentracios taborokra ... lathato, hogy azonos ellatas mellett minden ember egyforman sovany es filigran. Nos, ebbol egybol ki is lehet kovetkeztetni, hogy akkor a normal eletben elhizott zsirpacak maguk tehetnek arrol, hogy mikent neznek ki es mit mutat a merleg nyelve.

Nem kell elhizni es akkor ez a problema fel sem merul, hogy miert csinosabb egy sovany.

De ott van az oltozkodes is. Egy csinos lanyra raadhatsz akarmit, mindenben jol nez ki ... szerintem mindenkinek egyertelmu, hogy egy itt-ott hurkas noszemelyrol ez nem mondhato el.

Nahh meg a szegyenen kivul, mennyivel tobb napolaj kell egy pufokra, ha mar egyaltalan van kedved vele strandra menni :)

2013. okt. 29. 12:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert a felesleg eltakarja a nőies vonalakat amire beindul egy pasi fantáziája,sajnos engem is zavar ha egy csaj kövér :)
2013. okt. 29. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!