Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Nem volt még kapcsolatom,és van egy srác aki nagyon tetszik.Jól megvagyunk együtt,de megrekedtünk egy szinten.Mit csináljak,hogyan hajtsak rá?Tudom béna kérdés ,de akkor sem tom hogyan kell ezt csinálni!2009. nov. 13. 23:02
1/3 anonim 

válasza:

tegyél célzást h szeretnél többet is stb. de ne hajts rá...az a fiú dolga, főleg ha mgé nincs benne tapasztalatod.
2/3 anonim válasza:
Hmm. Szerintem meg ne várd s sültgalambot a szádba. Ha ő nem lép, lépj te. Eleinte óvatosan, ha nem veszi észre hogy cselekedni kéne, akkor vedd a kezedbe a dolgot, és te irányítsd. Habár ez inkább az első válaszra válasz.
Hogy hogyan hajts rá? Igazából nem tudjuk hogy hol rekedtetek meg egyáltalán. De mindennek van folytatása. Program rengeteg van, csak ki kell használni. Ha már egy közös együttléten gondolkodsz, és komolyan együtt vagytok, akkor csak meg kell teremteni az alkalmat, és ha mást nem beszéltek kettesben egy jót :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de ez a vonat elment:(Jött egy másik csaj,akinek több tapasztalata van ezen a téren.Én meg feladtam a dolgot,nem akarok hülyét csinálni magamból.
2009. nov. 15. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!