Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 és szűz. Velem van a baj, vagy ez teljesen átlagos? Mi lehet az oka hogy nem sikerült még senkivel sem összejönnöm? L
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 19:21
11/18 anonim válasza:
asszem ezt megint csak beszoptuk!!!
KAMU kérdés volt!
13/18 A kérdező kommentje:
nem merek képet küldeni mert félek h ismerősök is vannak a gyakorin..légyszi normális dolgokat is írjatok
2013. okt. 28. 19:29
14/18 anonim válasza:
Ne félj! Szerencsédre lányoknak nem gáz 19 évesen szűznek lenni.
16/18 anonim válasza:
Ha összejössz valakivel, még nem vész oda automatikusan a szüzességed. Úgy csináld, hogy jó legyen, hogy jól érezd magad. :o)
17/18 anonim válasza:
Szia! :)
Én 18 éves, szűz lány vagyok. Igaz, nekem eddig voltak kapcsolataim, de azok közül csak egy volt annyira komoly, hogy megtörténhessen a dolog. De nem történt, mert 15 évesen túl fiatalnak tartottam magam. Azóta meg csak futó egy, két hónapos randizgatásaim voltak.
És nem egy barátnőm ugyanígy van, nekik sevolt eddig barátjuk, pedig szépek, és nem utolsó sorban okosak. Lényeg a lényeg, nem kell emiatt rosszul érezned magad, majd biztos jön valaki. :)
18/18 anonim válasza:
Ugyan kérlek. :) Ha ez kérdés mondjuk 6-7 évvel később vetődött volna fel akkor lennének gondok.
De ha akarod meg adom az elérhetőségem szigorúan ismerkedés jelleggel mert én is félős vok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!