Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tűrheti el sok lány, hogy a barátja mások előtt oltogatja, kioktatja?
Néha hallok férfiakat úgy beszélni a barátnőjükhöz, hogy állam leesik.
Ilyen bunkó lekezelő stílusban leoltja szegény barátnőjét.
Mondjuk szó van valami témáról, és a lány is hozzászólna, hogy mit gondol, és a barátja: "jól van, te ehhez nem értesz!" de ilyen kioktató lekezelő hangsúllyal. Vagy valamit mesél a csaj, hogy elrontott, vagy nem sikerült neki, és a barátja: "ja, ilyen béna is csak te lehetsz!"
Én meg ilyenkor úgy vagyok, hogy "basszus, ha nekem ezt mondaná, szájba rúgnám!"
És az ilyen sértésre nem mondanak általában semmit.
Ezt miért hagyja sok lány? Hogy ilyen sértően beszél hozzá a barátja ráadásul mások előtt?
Kérdező, ne tegyél fel ilyen kérdéseket, úgysem értesz hozzá :)
Engem is volt, hogy zavart már de lehet otthon megbeszélték a dolgot és, hogy nem kell komolyan venni. Vagy csak kirakatpasinak tartja a lány ezért elnéz neki mindent amíg villoghat valakivel és otthon jól meg is dugják pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!