Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nem érzitek úgy néha, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem érzitek úgy néha, hogy teljesen feleslegesek vagytok, nem volt értelme megszületni, nem hozhattok létre semmi maradandót, mert minden mulandó és semmi sem örök?

Figyelt kérdés

2013. okt. 28. 01:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem
2013. okt. 28. 02:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor tedd magad hasznossá. Alkossál valami nagyot. Tök mind1 az, hogy rossz vagy jó.
2013. okt. 28. 03:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Neem!! Nagyon neeeem!! Én most fülig szerelmes vagyok!

No, de előtte..................

2013. okt. 28. 03:19
 14/19 anonim ***** válasza:

szarosvalagú tinédzser koromban én is ezt éreztem...

aztán felnőttem

2013. okt. 28. 03:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerelem, szex » Párkapcsolatok? És ezek a kulcsszavak is...

Ez valami szakítás utáni depresszió, vagy mi? Én még soha nem éreztem feleslegesnek az életem, persze, van hogy valaki feleslegesen pazarolja az idejét, na de az egész életét? Ha feleslegesnek érzed magad válj hasznos tagjává a társadalomnak. Vegyél egy kiló kenyeret, egy rúd szalámit és nyomd a kezébe valamelyik hajléktalannak, már volt értelme felkelned. Ha valami maradandót akarsz, akkor csinálj gyereket, persze valamikor ők is megfognak halni, de valószínűleg neki is lesznek majd gyerekei és így tovább, és tessék máris valami maradandót alkottál. De ha annyira az örökkévalóságot keresed akkor fordulj inkább valamelyik vallás felé, hidd el, az megfogja mondani neked, hogy mi értelme van az életednek.

2013. okt. 28. 06:23
 16/19 anonim ***** válasza:
12 éve folyamatosan ezt érzem
2013. okt. 28. 07:26
 17/19 anonim ***** válasza:

10-en évesen, tiniként, és talán 20 évesen éreztem így, de már nem.

"Kinőttem"

2013. okt. 28. 07:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem nem szoktam ezt érezni...igazából egy időben írogattam, persze én is tisztában voltam azzal, hogy nem vagyok olyan jó hogy bármi "maradandót" alkossak majd arra is rájöttem, hogy ez igazából nem is gond, és nem is azért kell írni/dolgozni.

Én most boldog vagyok, élem a mindennapjaimat saját belátásom szerint, és ez éppen elég ahhoz, hogy kitöltse az életem. Az meg, hogy nem marad majd utánam semmi sem...és akkor...hiszen ha meghaltam nem fog számítani hogy vajon az utókor "ismeri" e a verseim vagy nem...szóval...

2013. okt. 28. 07:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Nem érzem magam feleslegesnek, viszont úgy élek, hogy lehetőleg ne is hozzak létre semmi maradandót! Úgy akarom, ha majd meghalok, senki se emlékezzen rá, hogy egyáltalán éltem.
2013. okt. 28. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!