Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Többen írják középkorú pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többen írják középkorú pasik, hogy 20éves lánnyal könnyebben elbeszélgetnek, mint egy 25-30évessel, mik ennek az okai?

Figyelt kérdés
Egyébként ezzel én is így vagyok. Az idősebb lányok ilyen hamar kiégtek a felszínességük és anyagiasságuk egyéb negatív tulajdonságuk miatt?

2013. okt. 27. 23:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én 40 vagyok és a volt barátnőm 20. Nem is volt semmi gond közöttünk. Nem tudom miért de még nem volt 30 feletti barátnőm és nem tudom az okát! Talán annyira fiatalosnak nézek ki (néznek) hogy ezért nem is állnak velem szóba? De én jól elvagyok a fiatalabbakkal is! Vannak a baráti körömben 10-en 20-on évesek sokan.
2013. okt. 28. 08:32
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es fiatalabb vagyok és sok volt. Fejben gondod lehet, se gyerek, se idősebb nő..
2013. okt. 28. 08:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Mikor 20-on éves voltam akkor sem tudtak elkápráztatni egy kajával,piával vagy mozival.Ez attól függ ki mennyire érett,ki mikor érik.Szerintem egy 25-30 év közötti nővel is ellehet beszélgetni,sőt még jobban,jobb a téma.Egy fiatalabbal általában miről beszélsz?Bulik,pasik,öltözködés,suli,piálás.Tisztelet a kivételnek.
2013. okt. 28. 09:49
 14/14 anonim ***** válasza:
A 10.-nél a pont...
2013. okt. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!