Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet szerelem osztálytársak között? :' (

Figyelt kérdés

előzmény:

van egy osztálytársam, tavaly suli kezdés elején picit összementünk: bepróbálkoztam nála, nem részletezném, de ő is okot adott rá. majd jött a rideg elutasítás. egész suli idő alatt próbáltam kerülni, és abban bíztam, hogy majd a nyári szünidő segít elfelejteni. nem így lett, pedig próbálkoztam más lányokkal felejteni de úgyse.

vége lett a szünidőnek, újra jóba lettünk, szünetekbe együtt hülyültünk stb..

eljött az osztálykirándulás és én hülye rá kérdeztem, hogy miért kellett akkor játszadozni. ő kezdte, hogy mennyire sajnálja meg elhiszi nekem milyen szar és akkor rá kérdeztem, hogy valaha több voltam-e neki mint egy barát és azt mondta, hogy most is tetszek neki... s kérdeztem, de akkor miért nem próbáljuk meg akkor és erre jött a válasz, hogy mert osztálytársak vagyunk... :(

végén pedig csúnyán összementünk, miattam...

fb-ről is letiltottam...

azóta is szenvedek, éjjel nappal rá gondolok. megbolondulok :(

mit tudjak csinálni? hagyjam ott az osztályt? annyira tanácstalan vagyok. jöhet bármilyen vélemény. :)

17/F

2013. okt. 27. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Az osztály az olyan mint egy család. Szerintem legalább is.
2013. okt. 27. 16:46
 2/7 A kérdező kommentje:

ilyen családot akkor a kutyának se kívánok.

akármennyire megfogadtam többet nem iszok miatta, lehet jobb lesz ha mégis...

2013. okt. 27. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha igazán tetszenél neki, leszarná, hogy oszttársak vagytok. Csak azért mondja h tetszel neki, mert nem akar megbántani.
2013. okt. 27. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:
és talán az segíthet, ha vki rákérdezz, hogy mi a szitu? többen is látták, hogy veszekszünk..
2013. okt. 27. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Tiltva van az iskolarendszerben.
2013. okt. 27. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Az első barátom félrement, néhány osztálytársam (akikkel jóban vagyok) tudott róla, de nem szóltak, önerőből rájöttem, és kidobtam.

Ez a srác az osztálytársam.

Kínszenvedés.

Abszolút megértem, hogy neked nagyon tetszik, de hidd el, nem éri meg kockáztatni. Én is csak hablatynak tartottam, hogy ha szakítunk milyen rossz lesz, de nem láthattam előre miért fogunk szakítani...

15/L

2013. okt. 27. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy pasi a volt osztályomban, nem is jártunk, csak tetszett. Ő ezt tudta, nyáron csináltam valamit, ami neki nem tetszett, és mindig meg akar szívatni. Most új suliban vagyok, új osztáytársakkal - de ő megint az osztálytársam lett. Nagyon, nagyon szar dolog minden nap nézni egymás fejét, odajön hozzám, mintha mi sem történt volna, és feltesz sablon kérdéseket, jópofizik, közben tudja, hogy nekem ez fáj. És a szemén is látszik, hogy élvezi. Főleg, ha az illetőnek lesz valakije... borzalmas!! Az ilyen végeredmények miatt nem szabad osztálytárssal semmilyen szinten kezdeni... De nektek már így is mindegy, így is feszültség van.
2013. okt. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!