Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánatra mi a legjobb 'gyógyszer'?
A napokban ért egy számomra igen nagy szerelmi csalódás, amit még nem igen sikerült magamban feldolgozni.
Tegnap volt a barátaimmal kibeszélős/megbeszélős, sörözős este, de még mindig egész nap a dolgokon rágódok.
Van erre a problémára megfelelő gyógyír?
A másik lány tanácsot még egyelőre hagyjuk, nem tudnék belekezdeni egy új kapcsolatba, még ismerkedés szintjén sem.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
21/F
Sok olyan dolog, ami eltereli a figyelmed a bánatról. Most nem arra célzok, hogy merülj bele a munkába.
Haveri sörözés, bulik... olyan dolgok amitől jól érzed magad.
figyi nekem bevált módszer...
haverok és míg tudsz magadról addig nem hagyod abba az ivást...
13:18 vagyok
Adj magadnak időt. Egyik napról a másikra nem fog elmúlni az érzés.
nekem két dolog vált be.
-a kibeszélés/megbeszélés (ami nálad is volt már)
-az idő
igen tudom mindenki ezzel jön, de sajnos ennél hasznosabb és gyorsabb módszer nincs. kicsit lehet "sürgetni", de nem jelentős
Egyszerű: Lefoglalod magad valamivel ami izgalmas és eltereli a figyelmedet.
Én a Tyrian 2000 nevű játékot javaslom, eszméletlen jó, és annyiszor újra lehet játszani, hogy nagyon nehéz megunni, főleg ha a minél több pontra és a minél magasabb százalékra hajtasz. Próbáld ki; pakolj a hajóra Mega Pulse-t, Zicca Lazer-t, valami jóféle erős pajzsot, kétoldalra Plazma Storm tökéletes, aztán indulhat a móka :)))))))) a nőket meg szard le magasról
Kellékek:
-csoki
-szomorú számok
-egy párna, ami könnyen beissza a folyadékokat
Amikor engem szerelmi bánat ér, a hármat kombinálom. Nekem nem válik be a "foglald le a gondolataid, menj el inni a haverokkal" módszer, nekem ilyenkor muszáj kibőgnöm magam. Így pár nap alatt tovább tudok lépni.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!