Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki pár hónappal fiatalabb nálam, és nagyon tetszik, úgy tűnik ez kölcsönös. Szeretném neki bevallani, csak nem tudom, hogy kezdjek bele. És amúgy is nem gáz, hogy a lány kezdeményez? Főleg, hogy idősebb vagyok nála, nem fog úgy tűnni mintha én lennék a "férfi" ebben a kapcsolatban? 16/l2013. okt. 27. 16:24
1/7 anonim válasza:
Ha úgy tűnik, akkor próbáld meg valahogy kicsikarni belőle, hogy ő "valljon" előbb. Hisz végül is, ahogy te mondtad, ne te legyél már a fiú. :D Ha nagyon nem meri, akkor mond előbb te. Ez már a XXI. század, itt már mindenki kezdeményez mindenkivel. :D
Ha nagyon nem tudod, hogy kezdj bele neki a történetedbe, írj. :)
Sok sikert!
16/F
2/7 A kérdező kommentje:
az a helyzet h már hónapok óta alakulgat ez köztünk, és én már nem bírok tovább várni
2013. okt. 27. 16:39
3/7 A kérdező kommentje:
de stagnál és nekem úgy tűnik, hogy ő nem mer lépni
2013. okt. 27. 16:40
4/7 anonim válasza:
Akkor nincs kérdés, ha úgy van, ahogy mondod, és fél az egész gyerek, akkor muszáj lesz neked lépned. :)
5/7 A kérdező kommentje:
de hogyan kezdjek bele?
2013. okt. 27. 16:44
6/7 anonim válasza:
Mondjuuk...
"Blablabla..... egyébként sokat gondolkoztam kettőnkről, hogy hogyan mondjam el... nagyon jó fej vagy, kedves, vicces - ami illik rá -.....; és azt hiszem, már többet érzek irántad, mint barát, blablabla......"
Ha eltudod kezdeni, utána már jön a többi magától. :) Valahogy így kezdj bele, de most ez csak egy hirtelen, és elég sablonos ötlet volt.. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2013. okt. 27. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!