Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy hónapja szakítottunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja szakítottunk. Miért gondolok rá minden nap és miért álmodok vele? EL AKAROM FELEJTENI!

Figyelt kérdés

Szörnyen gyilkoltuk már egymást, tényleg jobb így.Tudom, hogy jobb így!!A szakítás után persze volt a depis időszak, hogy hiányzik, szeretem, rossz döntés volt szakítani, de ő már nem akarta újrakezdeni.

Azóta már depressziós nincs, jól vagyok, de mindig gondolok rá naponta párszor és álmodok is róla, de nem úgy, hogy jaj de hiányzik! Sőt, inkább néha jól elküldeném a fenébe, azokért,amit velem tett.De én is okoztam neki sok rosszat, szóval nem bántom, nem is beszélünk, pedig békében váltunk azért el mindenek ellenére. Meg hát azóta szex sincs, és már nagyon hiányzik. Pedig előtte már egy fél éve kb nem is kívántam, sőt undorodtam tőle. Most meg még vele is jó lenne szexelni...Szánalmas.

Mi ez?A bosszú hajt vagy a sértett hiúság, hogy mi az, hogy engem elhagynak?

Mikor múlik ez el?

2009. nov. 13. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Körülbelül a szokásos fázisokon esel át te is. Ezt is átéled, és elmúlik, mint a többi. Mindenhez idő kell, kinek több, kinek kevesebb. Kívánom, hogy az utóbbiak táborába tartozz!
2009. nov. 13. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen idő kell hozzá ahogy az első válaszoló írta.

Én mikor otthagyott a pasim rá 1hónapra összejöttem valakivel.De hiába tetszett a másik pasi még sokáig szenvedtem az exem miatt.És már legalább 3hónapja jártunk mire ráeszméltem,hogy már nem gondolok rá és ezt a másikat szeretem.Ma is együtt vagyunk már 10 éve!:)És van egy 5 éves lányunk.:D Szóval el fog múlni nyugi!Csak ki kell forrnia magát.

2009. nov. 13. 16:31
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

második válaszoló tetszett a történeted, jó lenne,ha velem is lenne hasonló.

tetszik is egy pasi, szívesen járnék vele, épp várom, hogy kezdeményezzen:)

2009. nov. 13. 16:37
 4/8 A kérdező kommentje:
és tudom, hogy gyerekes és gonosz dolog, de legbelül szeretném, ha összejönnék ezzel a másik férfival ,akkor az exem megtudja és döbbenjen rá, hogy úristen mit veszített el és könyörögjön,hogy kezdjük újra...nem tudom miért akarom ezt, ez rossz dolog:(
2009. nov. 13. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
HA összejössz egy másik fickóval, nem hiszem, hogy nagyon törné magát... Legalábbis, szakítotok, nem beszélz vele, összejössz egy másik fickóval.. Hááááát... Ilyet ne várj... Főleg, hogy szerintem elküldenéd a fenébe.
2009. nov. 13. 16:47
 6/8 A kérdező kommentje:
persze, hogy elküldeném...nem is azért várom, mert én újra akarnám kezdeni...gyarló az ember,ez van.
2009. nov. 13. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a fickónak szurkolok!! :D
2009. nov. 13. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

Lehet,hogy gonosz dolog de én is ugyan erre gondoltam mikor összejöttem a másik pasival.Hogy lássa az exem,hogy igen is kellek másnak és nem sírok utána.Be is jött mert pár hónapra rá írt egy levelet,hogy rosszul döntött meg,hogy még mindig szeret....Találkoztam vele és elmondtam neki,hogy boldog vagyok és köszönöm,hogy akkor elhagyott.

Egy jó tanács ne mond meg az új pasinak,hogy még nem vagy tisztában magaddal mert akkor otthagy.Én mikor már teljesen biztos voltam benne,hogy az újat szeretem akkor elmeséltem mindent!Azt mondta,hogy ha erre rájön még az elején szakít velem.Még jó,hogy nem így történt.:)

Sok sikert az új kapcsolatodhoz és kívánom,hogy boldogabb legyél vele mint az előzővel voltál!

2009. nov. 14. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!