Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja szakítottunk. Miért gondolok rá minden nap és miért álmodok vele? EL AKAROM FELEJTENI!
Szörnyen gyilkoltuk már egymást, tényleg jobb így.Tudom, hogy jobb így!!A szakítás után persze volt a depis időszak, hogy hiányzik, szeretem, rossz döntés volt szakítani, de ő már nem akarta újrakezdeni.
Azóta már depressziós nincs, jól vagyok, de mindig gondolok rá naponta párszor és álmodok is róla, de nem úgy, hogy jaj de hiányzik! Sőt, inkább néha jól elküldeném a fenébe, azokért,amit velem tett.De én is okoztam neki sok rosszat, szóval nem bántom, nem is beszélünk, pedig békében váltunk azért el mindenek ellenére. Meg hát azóta szex sincs, és már nagyon hiányzik. Pedig előtte már egy fél éve kb nem is kívántam, sőt undorodtam tőle. Most meg még vele is jó lenne szexelni...Szánalmas.
Mi ez?A bosszú hajt vagy a sértett hiúság, hogy mi az, hogy engem elhagynak?
Mikor múlik ez el?
Igen idő kell hozzá ahogy az első válaszoló írta.
Én mikor otthagyott a pasim rá 1hónapra összejöttem valakivel.De hiába tetszett a másik pasi még sokáig szenvedtem az exem miatt.És már legalább 3hónapja jártunk mire ráeszméltem,hogy már nem gondolok rá és ezt a másikat szeretem.Ma is együtt vagyunk már 10 éve!:)És van egy 5 éves lányunk.:D Szóval el fog múlni nyugi!Csak ki kell forrnia magát.
köszi a válaszokat:)
második válaszoló tetszett a történeted, jó lenne,ha velem is lenne hasonló.
tetszik is egy pasi, szívesen járnék vele, épp várom, hogy kezdeményezzen:)
Második vagyok.
Lehet,hogy gonosz dolog de én is ugyan erre gondoltam mikor összejöttem a másik pasival.Hogy lássa az exem,hogy igen is kellek másnak és nem sírok utána.Be is jött mert pár hónapra rá írt egy levelet,hogy rosszul döntött meg,hogy még mindig szeret....Találkoztam vele és elmondtam neki,hogy boldog vagyok és köszönöm,hogy akkor elhagyott.
Egy jó tanács ne mond meg az új pasinak,hogy még nem vagy tisztában magaddal mert akkor otthagy.Én mikor már teljesen biztos voltam benne,hogy az újat szeretem akkor elmeséltem mindent!Azt mondta,hogy ha erre rájön még az elején szakít velem.Még jó,hogy nem így történt.:)
Sok sikert az új kapcsolatodhoz és kívánom,hogy boldogabb legyél vele mint az előzővel voltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!