Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsi vagy motor?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyikkel lehet jobban csajozni?

Igazából leginkább a lányoktól kérezném hogy melyik jön be nekik jobban? csak kíváncsi vagyok :))

nem bmw re meg gsx-r re gondolok hanem mondjuk ami 500 ezer forintér lehet venni..

Nyilván nem ezzel akarok felszedni bárkit is ..csak mint mondtam kiváncsiság

2013. okt. 27. 00:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Mindkettő. Nyáron motor télen kocsi. Utolsó exem nagy motoros volt szerettem vele kirándulni. Hiányozni fog....de csak ezért nem keresgélek motorost nem szempont nálam. Inkább veszek egy motort én is. Sok nő motorozik és nagyon bejön az a stílus..

Autóm van de azt is szerettem mikor az övével járkaltunk.

2013. okt. 27. 02:16
 22/31 anonim ***** válasza:
Kocsi, és egy hófehér Audi.
2013. okt. 27. 02:27
 23/31 anonim ***** válasza:
Szerintem egy talicskát vegyél! :>
2013. okt. 27. 02:37
 24/31 anonim ***** válasza:
trabant
2013. okt. 27. 07:52
 25/31 anonim ***** válasza:

Páromnak Ladája lesz 200eFt, mer ismerőstől veszi, jobban tud közlekedni vele, mint mocival télen, nagyon várjuk.

Mocinak is vannak előnyei, ott a szabadság érzés, jobban odatudsz lépni, ha rendőr elől kéne meglépni, kocsinak is, nagyobb hely, nem fagysz oda, nekem mind kettő tetszik/bejön, de ha jól hallottam ki Párom hangján az elfogultságot moci iránt, de kocsira is jót mondott, anno rallyzott. Ha nagyon választani kéne akkor kocsi.

2013. okt. 27. 13:24
 26/31 A kérdező kommentje:
igazából onnan jött az ötlet hogy van 1 kis 50 ccm es enduróm és már azzal is jól lehet ...vittem is már pár csajt csak az a baj hogy bujkálni kell a város szélén mert ugye azzal nem lenne szabad személyt szállítani...ezért gondolkodok a nagy motoron :))
2013. okt. 27. 20:32
 27/31 Trotilka válasza:
Motoros kocsi.
2013. okt. 27. 21:32
 28/31 anonim ***** válasza:
Én legszivesebben vennék egy motort a kocsi mellé. A motorozás és az autó tunning nagyon vonzanak. Drágább hobbit nem is választhattam volna szerintem :D De mit csináljon az ember ha egyszer ez áll közel a szívéhez... nézegetem képeken és álmodozok hátha egyszer lehetőségem adódik valamelyik közelébe kerülni. :( 25 l
2013. okt. 28. 10:01
 29/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk a családban már van 1 suzuki... nem 1 nagy valami de a semmitöl jobb... ugyhogy valószínű hogy nagymotor lesz
2013. okt. 28. 18:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Szerintem az úgy pont jó lenne :) Exemnek is egy suzukija volt és egy nagymotor.
2013. okt. 28. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!