Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsi vagy motor?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyikkel lehet jobban csajozni?
Igazából leginkább a lányoktól kérezném hogy melyik jön be nekik jobban? csak kíváncsi vagyok :))
nem bmw re meg gsx-r re gondolok hanem mondjuk ami 500 ezer forintér lehet venni..
Nyilván nem ezzel akarok felszedni bárkit is ..csak mint mondtam kiváncsiság
2013. okt. 27. 00:02
11/31 anonim válasza:
talicska
Hát ezen gec i behaltam XDDDD
12/31 anonim válasza:
így már jobb a kérdés:
én kocsikázni szeretek jobban:) a motorokon mindig félek:(
13/31 anonim válasza:
Így közeledve a télhez, szerinted melyik csaj szeret latyakban mocizni? :D
15/31 A kérdező kommentje:
általánosságra gondoltam nyilván motorozni nem -20 fokba mennék..
köszönöm a válaszokat!! és köszönöm azoknak is (bár nem volt tul hasznos de poénnak jók voltak) :D
2013. okt. 27. 00:15
16/31 anonim válasza:
Nekem egy gyorsasági az álmom. Nem vagyok autóbzi, jobban szeretek motorozni!
18/31 anonim válasza:
Nemtudom melyik válaszoló irta a szupermocit 500ért,de mutassa meg nekem.Én ugyanebben a helyzetben voltam hogy választanom kell,sajnos mivel nem vagyok papu kedvence,és nem durran szét se az én pénztárcám se a szüleimnek(sajnos az már elmúlt),Mindjárt meg is mondom miért választom a kocsit.Akik azt mondják hogy ő jobb a motor,az vagányabb azok valószinüleg televannak lóvéval,vagy apu kocsiját használják.Volt egy motorom (YZF 600 Thundercat),nem mai darab olyan 105-110lóerő körüli kicsit streetfighteresnek volt megcsinálva,de azért haveromékkal mikor mentünk motorozni nekik ZX-6,GSX-R 600 volt simán tartottam velük a tempót,mellette volt egy 1,6-os Suzuki Swift-em a lépcsőshátú elég jó kis járgány volt.Sajnos mivel én sem dúskálok a lóvéban,és megmondom őszintén nem kerestem valami hü de jól,válaszút elé érkeztem.Ha jobban belegondolsz,a motor csak egy hobbi,nyáron használod mondjuk áprilistól-esetleg novemberig (régen én még télen is mentem,nem érdekelt a hideg),és akkor is mikor tudsz vele menni,mikor süt a nap,ha esik az eső akkor már kilőve kivéve ha nem veszel magadra minden bőrruhát.Télen mit csináslz?!Tartod a garázsba nemtudsz vele menni sehova,legalábbis gyorsaságival.A pénzt meg viszi,ottvan hogy azért gumit venni kell rá első hátsó minimum alsó hangon 45-50ezer,biztositás,stb,tankolni bele ami ugye nem 5liter-t fogyaszt mint egy Swift mert ha megtéped a szarvát bekapja a 8-9et,úgyhogy nekem sajnos a motorozásomnak az anyagi dolgok vetettek véget,immár 1éve de nagyon hiányzik,sokszor fáj érte a szivem.Azért egy autó teljesen más,nem csak hobbi,munka eszköz is,télen nyáron lehet vele menni,a fenntartási költségek alacsonyabbak (ha csak nem AMG Mercit veszel),télen is tudsz menni vele,akár 5en is befértek,haverokkal eltudtok menni akárhova,a csajodat vagy az aktuális dugnivaló pipit megtudod benne bombázni,azért ez nem egy utolsó szempont.Úgyhogy ezekután döntsd el mi legyen.Most nekem 500ezerből van egy jó kis Toyota Corollám,amire vettem felnit,autóhifi-t stb,mostmár elég jól néz ki,nem azt mondom hogy lehet vele csajozni,de szép na :) . De az olyan csajok akik a kocsikra mennek azok eléggé nagy ribizlik,de ezaz én véleményem.Ja és 500ezerből biztos nem veszel se olyan motort,se olyan kocsit amitől rád fognak tapadni a nők,ez 100%.
19/31 anonim válasza:
a motor az nagyon csicska, inkább egy jó verda :) :)
20/31 anonim válasza:
nem tudok melyik a csicskább a hibbit járműved vagy te. de gondolom ezt majd eldöntöd te, hazafelé... recskázás közben xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!