1.9 PD TDI vélemények?!
Figyelt kérdés
mindent meghallgatok, ki mit tud erről a motorról...2013. szept. 14. 11:12
1/7 anonim válasza:
Jól húz, keveset fogyaszt,........és hamar szétesik.
2/7 anonim válasza:
én most vettem, hallottam róla hideget-meleget, hát eddíg tetszik. Nem akartam úgymond régi 110le-set venni, az mégis 5-6évvel régebbi konstrukció.
3/7 anonim válasza:
Nagyon jó motor, tartós is.
Irták, hogy hamar széthullik. Ha úgy vesszük, hogy az 500.000 km az hamar van, akkor igy van.
4/7 anonim válasza:
a pd elem a leggyengébb láncszem benne, de a legtöbb autóban már cserélték.
Ha megkap minden törődést, sokáig elmegy.
5/7 A kérdező kommentje:
és a 101 lóerős változata milyen??? erősebb az 1.6 nál?
2013. szept. 15. 15:06
7/7 anonim válasza:
Az 1.9pdtdi nagyon jó motor! Keveset fogyaszt és nagyon megy! Hidegen nem szabad hajtani meg olajcserére oda kell figyelni és nincs vele gond! 1.9 PDTDI PASSAT Budapest Győr autopàlya 3 személyel kb 110 el tempmattal 4.4 liter/100km
Győr Keszthely 90-110 el (lakott területen 50el) 5.3l/100km
Full vàros 6.8l/100km
Ezeket a fogyasztàsokat végig bekapcsolt klimàval produkàlta 3 személyel! Ja és 670.000km van benne és még nem esett szétt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!