Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt már ilyen, milyen érzés volt amikor megtudtad, hogy megcsal a párod?
Még anno az első barátom csalt meg.
Milyen volt? Kegyetlen. Sírtam, dühöngtem, aztán túl lettem rajta, mint mindig mindenen, mert muszáj, az élet megy tovább. Nem várja meg, hogy össze szedd magad.
Őszintén? Megkönnyebbültem. Egy jó indok volt a szakításra, legalábbis részben ezért dobtam ki. Másrészt azért mert megpofozott. Igaz, hogy visszaütöttem, de ez lényegtelen.
Amúgy nagyon sokat veszekedtünk, mert őrülten féltékeny volt. Irányítani akart, érzelmileg zsarolni . (Ha elhagyom akkor megöli magát) Már ezért is lassan kiölt belőlem minden érzést. S mire bevallotta, hogy megcsalt, de velem akar maradni, már csak a fellélegzés volt, a amit éreztem.
Még így is visszakapta az élettől a dolgot. A következő 3 barátnője mind megcsalta. Biztos forrásból tudom. És még mindig egyedül van. Évek óta nincs senkije. Ezt pedig azért tudom mert pár hónapja megkeresett, 7 évvel a szakításunk után. köszi fészbukk...
És kérte hogy kezdjük újra mert magányos, és még mindig mennyire szeret. És azt is megbocsátja hogy férjhez mentem, és nem zavarja, ha megígérem, hogy nem szexelek a férjemmel. Amíg szeretők vagyunk:D
Szánalmas.
Elküldtem a francba.
27/N
27/N
első megcsalásnál csalódtam, összetörtem...
második megcsalásnál MEGKÖNNYEBBÜLTEM!!! Fellélegeztem, hogy bekövetkezett az amitől a legjobban féltem, innen már csak felfelé vezethet az út!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!