Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miféle érzés lehet? Mi szabadulhatott fel bennem?
Figyelt kérdés
Egyszer egy barátom megcsókolt ( többször egymás után) és az egyiknél olyan furcsa érzésem lett. Mintha valami megállt volna bennem, és lehúzott volna teljesen az ágyra és olyan nagyon meleg volt az egész. Mintha egy nagy adag meleg víz lett volna, maga alá nyomott volna. Az arcomnál még égetett is volna, azért kaptam el a végén a számat. Ez Miféle érzése letehetett? Milyen érzések, anyagok szabadultak fel bennem?2013. okt. 22. 17:35
2/7 A kérdező kommentje:
de amúgy jó volt, csak olyan nagyon furcsa és váratlan volt az egész
2013. okt. 22. 17:35
3/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem, h részeg lettem volna
2013. okt. 22. 17:36
4/7 anonim válasza:
Endorfin, adrenalin stb, szexualizálnálakin :D
5/7 anonim válasza:
Termonukleáris robbanás következtében létrejövő hőhullám lehetett.
6/7 A kérdező kommentje:
most komolyan kérdeztem! téynleg szeretném tudni a választ!
2013. okt. 22. 17:42
7/7 anonim válasza:
A csávó felizgult és felment a hőmérséklete, ahogy neked is.
És valószínüleg begombáztál ha azt hitted rá, hogy egy nagy adag forró víz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!