Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 csaj és 1 pasi, együtt "beteg" dolog? Minek nevezhető ez?
Figyelt kérdés
Nem könnyű megfogalmazni, de megpróbálom. 2 lánnyal élek együtt 5 éve (az egyetemi évek alatt is együtt laktunk 4 évig). 8 éves korunk óta ismerjük egymást, osztálytársak voltunk általános iskolában, gimnáziumban és egy felsőoktatási intézménybe jártunk, de külön szakra. Gyerekkorunk óta elválaszthatatlan barátok voltunk, 5 éve pedig már nem csak barátok, hanem együtt vagyunk "mindhárman". Együtt megyünk szórakozni, bulizni, moziba, színházba, étterembe, mindenhova. Természetesen én is megnézek más lányokat, ők is megnézik a fiukat de egyikünk sem "kezd ki" senkivel. Mindent megbeszélünk együtt, nem szoktunk veszekedni, nagyon jól megvagyunk. Mindhárman máshol dolgozunk, én közgazdász vagyok, az egyik lány biológus a másik lány pedig egy marketinges cégnél dolgozik. Hármónk közül csak én vagyok évvesztes, így én 28 a két lány pedig 27 éves. Beteg, perverz dolog az ilyen?2013. okt. 26. 19:46
21/27 anonim válasza:
Ez így jó ahogy van ,példaképem vagy . "Normális érték rendbe ütközik " MÉRT? Ki dönti el mi a normális ,az amit mások mondanak ,mért?
22/27 A kérdező kommentje:
Az évezredek és évszadok alatt kialakultak úgynevezett elvárt társadalmi értékrendek, melyek az utóbbi évtizedekben elkezdtek felborulni, valahol elfogadják a változásokat, és van ahol nem.
2013. okt. 26. 20:57
23/27 anonim válasza:
ez számomra annyira idealista, hogy szerintem a kék lagúnában a helyetek :/
24/27 anonim válasza:
Szerintem is, Kék lagúna 3 - A kör bezárul lenne a filmetek címe, vagy valami hasonló...
25/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező.
Tulajdonképpen mi a kérdésed ?
26/27 anonim válasza:
Láttam, hogy milyen kérdő mondatot írtál, de úgy tűnik nem nagyon érdekelnek a konvenciók, jól elvagytok, mindenre van válaszod, minden együtt van nálatok, kerek, a jövő is.
Mit szerettél volna valójában kérdezni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!