Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 csaj és 1 pasi, együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 csaj és 1 pasi, együtt "beteg" dolog? Minek nevezhető ez?

Figyelt kérdés
Nem könnyű megfogalmazni, de megpróbálom. 2 lánnyal élek együtt 5 éve (az egyetemi évek alatt is együtt laktunk 4 évig). 8 éves korunk óta ismerjük egymást, osztálytársak voltunk általános iskolában, gimnáziumban és egy felsőoktatási intézménybe jártunk, de külön szakra. Gyerekkorunk óta elválaszthatatlan barátok voltunk, 5 éve pedig már nem csak barátok, hanem együtt vagyunk "mindhárman". Együtt megyünk szórakozni, bulizni, moziba, színházba, étterembe, mindenhova. Természetesen én is megnézek más lányokat, ők is megnézik a fiukat de egyikünk sem "kezd ki" senkivel. Mindent megbeszélünk együtt, nem szoktunk veszekedni, nagyon jól megvagyunk. Mindhárman máshol dolgozunk, én közgazdász vagyok, az egyik lány biológus a másik lány pedig egy marketinges cégnél dolgozik. Hármónk közül csak én vagyok évvesztes, így én 28 a két lány pedig 27 éves. Beteg, perverz dolog az ilyen?
2013. okt. 26. 19:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%

A liberális "eszme" szerint ez nagyon szép sőt ez a követendő példa!

A hagyományos "férfi-nő és gyerekek" családkép az uncsika, kirekesztő, ódivatú meg amúgy is.

2013. okt. 26. 19:58
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
negyediknek bevesztek?
2013. okt. 26. 20:05
 13/27 anonim ***** válasza:
48%
egészséges - amennyiben csinosak a lányok!
2013. okt. 26. 20:06
 14/27 anonim ***** válasza:
48%
Hát pedig már benne vagytok a korban.Addig nem gond,még nem akar valamelyikőtök családot.Kipróbálás szinten engem is érdekel ez a fajta felállás,de napi szinten így élni,köszönöm nem.
2013. okt. 26. 20:10
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de akinek ilyen háreme van, az nem jön ide fel szombat este dicsekedni ezzel, hanem éppen nyalja-dugja őket...
2013. okt. 26. 20:10
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért az együtt vagyunk minden téren nem mondja ki konkértan azt hogy szexeltek is. Mert pl az nem mindegy szerintem hogy ha szexeltek akkor hogyan. A férfi egyszer az egyik nővel, utána a másikkal? Vagy a lányok együtt? Vagy a két lány kényezteti a férfit? Vagy mindneki mindenkivel.

Én a kérdésből azt veszem ki hogy a szex témára keresed a választ, de akkor legyen kimondva konkrétan hogy mi történik köztetek. Ez úgyis anonim oldal. Így válaszolni is egyszerűbb.

2013. okt. 26. 20:12
 17/27 A kérdező kommentje:

15-ös válaszoló, ha a kérdésem dicsekedésre irányult volna, nem ebben a megfogalmazásban írom ki. A szombat este miért másabb, mint a hét többi napjának estéje?

16-os válaszoló: igen, konkrétan nem írtam le a szexuális életünk minden mozzanatát (úgy gondoltam ez nem annyira fontos a válaszok szempontjából), de az általad vázolt módon történik.

2013. okt. 26. 20:19
 18/27 anonim ***** válasza:
De mik a terveitek? Így maradtok "örökre"? A két lány egyáltalán nem akar gyereket? Vagy mindkettőnek csinálsz és úgy lesztek egy nagy család?
2013. okt. 26. 20:21
 19/27 A kérdező kommentje:
18-as válaszoló, természetesen akarunk majd gyerekeket. Arra a kérdésre, hogy így maradunk-e örökre, jelenleg azt tudom mondani hogy igen, noha ez társadalmi értékrendekbe ütközik (legalábbis Magyarországon, bár külföldre készülünk költözni), függetlenül ettől boldogak vagyunk, társai vagyunk egymásnak.
2013. okt. 26. 20:28
 20/27 anonim ***** válasza:
16os vagyok. Ha élvezitek a helyzetet, kielégítitek egymást akkor ezzel semmi baj nincs. Sajnos ezt jobb nem hangoztatni hogy szexuálisan is kapcsolatban vagytok mert furcsán néznének az emberek. De az a fő hogy ti így boldogok vagytok és ez az ami számít.
2013. okt. 26. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!