Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra együtt, de ugyan az az érzés. Mit tegyek? (Többi lent)
Ott kezdődött az egész, hogy volt egy nagy szerelmem. Szerettem, de olyan dolgokat csinált, ami miatt nem egyszer szakítottam vele. Találkoztunk, előtte mondtam neki, hogy bizonyítsa, hogy tud változni. Láttam rajta, hogy próbálkozik, akarja. Mégis otthagytam. Sokáig nem tudtam továbblépni, de sikerült. ( Vagyis azt hittem.)
4 hónapig együtt voltam a barátommal, én voltam neki a nagy szerelem, de szétmentünk. 2 hónapig külön voltunk, de nekem hiányzott, elmondtam neki és belement. Együtt vagyunk megint 1 hónapja.
Most nem vagyok szerelmes és félek, hogy már nem is leszek, BELÉ.
Elég csak ha fb-n beszélek az exxemmel és már visszamennék hozzá, de a mostani páromnál soha nem kapnék jobbat, tudom jól. Az exem pedig az ellentéte, de hozzá is bármikor visszamehetnék. Mind kettőjük velem tudja/akarja elképzelni a jövőjét. (Esküvő, gyerek stb. ) De bviszont nagy a korkülönbség köztük.
A mostani párom: 23
Az exem: 16
Mit tegyek? Értelmes, nem flegmázó, de negatív kritikát is elfogadok, a lényeg, hogy normális "hangnemben".
Köszönöm!
15 éves vagy, hogy gondolod, hogy szerelem terén egy életre szóló döntést kell most meghoznod?
Nem tudsz dönteni, hát dönts máshogy. Szakíts mindkettővel. Kicsit törődj az életed más részével is (pl sport, család suli mit tudom én) aztán a későbbiekben így is kiderül, hogy ki a neked való. Hidd el csak a buta lányregényekben találja meg az ember ilyen fiatalon az igazit. Nem árt hozzá betölteni legalább a 20-at, de azon se parázz ha még Cupidó nem lőtt tarkón 25 évesen sem. Jelenleg még kibebaszottul ráérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!