Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondhatni összebarátkoztunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondhatni összebarátkoztunk a Párom volt szeretőjével privátban, akivel ~1évig csalt! Azt hittem, már túl vagyunk ezen, de tegnap szólt a Csaj, hogy Párom újra próbálkozott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy csak azért próbálkozott a Párom,mert megtudta,hogy a Csaj (így nevek nélkül - azért a nagybetű) kiköltözött külföldre.Most várom a választ a "mikor"-ra,mert ha ez a próbálkozás tényleg akkoriban történt,akkor azt hiszem még ezt le tudom nyelni és elkönyvelni,egy hiú egós megmozdulásnak.

Most azt a döntésemet ne firtassátok,hogy hogy tudtam megbocsátani azt az 1 évet,mert ezt a döntést már meghoztam,lezártam belül.Ezt az egyet képes vagyok elnézni,úgy ahogy van.Érdekes,de ebben a Csajjal való beszélgetéseim is sokat segítettek egyébként.Hogy elmesélt mindent, és közösen azt a képet raktuk össze,hogy a Párom mindig is szeretett.Ő akárhogy próbálta megszerezni teljesen,nem sikerült...stb.

Most a kérdés az,hogy mit lépjek!?: Hogy várjam meg a választ (ami lehet,hogy 2-3 hét is lesz) és ha tényleg összekapcsolható a sokkos hírrel,akkor maradjak csendben, vagy talán most jött el az a pillanat,amikor számoljak be a Páromnak arról,hogy milyen viszonyba kerültem a Csajjal??...Csak ugye ha ez utóbbit meglépem,akkor ennek az "ütőkártyámnak" annyi.De legalább meghallgathatnám a másik felet is az egészről.Röviden: balhé VAGY csönd?

Fogalmam sincs,most mi tévő legyek.Igen,ez a helyzet annyira vészes,mint amilyennek látszik.Kérlek segítsetek így ismeretlenül pár meglátással,tanáccsal! Köszönöm!

2013. okt. 26. 14:07
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
"de tudom, nem csalnak és nem csalok. De ha mégis, lapát. Mert undorodnék. " ~20 évig éltem UGYANEBBEN a tudatban,aztán megtörtént és borult minden addigi elképzelés. Tehát hidd csak el,hogy addig,amíg nem élsz át bizonyos szituációt,NEM tudhatod,hogy mit tennél.Hiába akármilyen addigi értékrend. Persze ez leginkább akkor igaz,ha a 37-ben is említett érzelmi oldal még létezik.
2013. okt. 31. 16:31
 42/50 anonim ***** válasza:
54%

Nem élhettél ugyanabban, amiben én, hiszen te nem én vagy, és az exed nem a férjem. Szóval te egy kapcsolatban éltél, amit öröknek hittél, de beütött a ménkű. Nálunk nem üt be, hogy miért azt hidd el, én tudom.

Akkor hát megvan a dolog nyitja. Baromi nagyot zakóztatott az élet, és elfogadtad azt az általánosítást, hogy a pasi, mint olyan úgyis a magvetésre van programozva, elég, ha hozzád megy haza. Kis matekkel belőttem a korosztályodat is, ami szerintem számodra újabb indok arra, hogy csak tűrj. Sőt, barátkozz a helyzettel, meg a szeretőkkel.

Most vált érthetővé számomra a történeted, és most szeretnélek tiszta szívből, virtuálisan megrázni, hogy hééé, te nő, te nem ennyit érsz ám. És héé, néha jobb a magány, a nélkülözés, mint az állandó rettegés, ellenőrzés és... tartom, ez úgysem szerelem, de tisztelet aztán végképp nem. Lehet, hogy van köztetek egy erős ragaszkodás, de ezt ne keverd össze msá érzelmekkel. Tik-tak, ketyeg az óra, ne pazarold mindenáron az idődet olyanra, aki nem érdemli meg. Fiatal vagy még, és igenis, van olyan férfi, akinek nem célja a magvetés, és az agyát 60-80 centivel magasabban hordja, hogy a szívéről már ne is beszéljünk...

2013. okt. 31. 16:51
 43/50 A kérdező kommentje:

Had tudjam már,hogy ugyanabban a TUDATban éltem,ugyan ezeket a szavakat is használtam mint Te.Az más kérdés,hogy két ugyanolyan SZITUÁCIÓ nem létezik,hiszem minden ember más és más,így kivitelezhetetlen. (Mondjuk a férfiak ettől még férfiak a nők pedig nők lesznek és ezt nem általánosításból írom,hanem genetikailag.)

Van egy jó pár tévedés a konzekvenciádban,de nem is szeretnélek kijavítani.Eleve a kérdésaláírásom második bekezdésében kifejtettem,hogy a megbocsátás kérdése már nem aktuális,tehát fölösleges firtatni.Neked mégis ennyire szemet szúrt.De mindegy,a lényeg,hogy nem megyek bele,de sok mindent tévesen láttál.Ennyi.:) A jövődre nézve pedig olyan kijelentést tenni,hogy "tudod",enyhén szólva is lehetetlen.De annak örülök,hogy így tudsz bízni ebben.Tényleg.További minden jót!

2013. okt. 31. 17:44
 44/50 anonim ***** válasza:
34%

Hadd látassam be veled, hogy butaságokat írsz. Emberek vagyunk, hiszünk dolgokat, reménykedünk másokban, tehát nem meglepő, hogy ugyanolyan hitben, szándékkal éljük az életünket. Hogy hogyan alakulnak az egyes sorsok, na ebben vagyunk kompetensek és itt kell konzekvensnek lenni. Ha neked akárhány évesen, bármilyen szituban beleférnek a fent leírtak, sőt mindemellett még kardoskodsz is, hát... az megint valaminek a fokmérője.:)

Nem vagyunk egy korosztály, egy súlycsoport, úgyhogy jó barátkozást, attól tartok, lesz alkalmad még párszor bővíteni a barátnők körét.

Erős, gyomrot, jó idegzetet, szép álmokat!

2013. okt. 31. 17:55
 45/50 anonim ***** válasza:

A lényeg a lényeg, a kérdező hipi-szupi kiscsaj, aki agysebészi módon érti a férfi agy működését(talán azért, mert ő is pasi?), de a saját agyműködését képtelen átállítani.

Megcsalt egyszer, kétszet, háromszot,megbocsátottad egyszer, kétszer, háromszor...

2013. okt. 31. 19:00
 46/50 anonim ***** válasza:
Nem, már biztosan nem kiscsaj...
2013. okt. 31. 19:28
 47/50 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszolóim! Csak szeretném elmesélni,hogy akik az elejében írták,hogy nem épp egy szavahihető szavára adok,azoknak volt igazuk! Azért is írom le,ha egy idetévedő hasonló helyzetbe kerül,akkor tudja,hogy egy ilyen önérzetében tépázott kihasznált eldobott személy elkeseredettségében mennyi alattomosságra képes.Sőt az is nagyon valószínű,hogy az eddig szerzett információim is hamisak voltak. További minden jót!
2013. nov. 9. 11:27
 48/50 anonim ***** válasza:
Elárulod, mit tudtál meg?
2013. nov. 15. 16:35
 49/50 anonim ***** válasza:

Fogadni mernék, azt tudta meg a PASIJÁTÓL, hogy a barinője hazudott, nem is volt köztük semmi, vagy ha igen, azt a nő erőszakolta ki és csak egyszer.:)))

Végig azért barátkozott a kérdezővel, hogy vágyott szerelme közelében maradhasson, informálódjon, ill. züllessze a kapcsolatát a kérdezővel.

Mindezt borítékolom.

2013. nov. 15. 16:54
 50/50 anonim ***** válasza:
ez nagyon kényes helyzet én hanyagolnám tuti,
2014. máj. 20. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!