Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőnek fiúbarátok - kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőnek fiúbarátok - kinek okoz ez gondot?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy gáz, de nem bírom elviselni, ha a barátnőmnek vannak fiúbarátai (nem fiúhaver, hanem közeli barát, akivel mondjuk össze is jár stb.). Régimódi családban nőttem fel, ahol ez nem szokás, és nem is tudom elképzelni, hogy ilyen nővel hosszabb távon legyek együtt. Kérdés: van esélyem találni ilyen nőt manapság szerintetek? 25/f
2009. nov. 13. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekemis voltegypár fiúbarátom, és....tudom énvagyok a ribi, de eccer eggyel énis megcsaltam a barátomat, és többel flörtölgettünk. tudom, tudom ribi vagyok....azaz csak voltam, mertmár felhagytam ezzel az életmóddal. most egy több mint 3 éves kapcsolatban vagyok benne, és egy darab fiúbarátom sincsen :D lehetett volna alkalmam szert tenni újakra a főiskolán, de inkább nem. a nagyrésze ugyanis azért akar a barátom lenni, h aztán vmi kialakuljon 2-nk között. ez elég nyilvánvaló volt, ezért inkább nemkellettek új fiúbarátok.

szóval, a kérdezőnek....nálam ez úgy alakult ki, h mikor összejöttem az új barátommal, akkorígy fokozatosan koptak le a fiúbarátok, énsem nagyon kerestem őket és ő sem engem.

úgyhogy van ilyen...:)

2009. nov. 13. 14:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Két közeli barátom van és közülük az egyik fiú. Soha az életben nem tekintettem rá másképp!

Rengeteg mindent meg tudok vele beszélni, szerelmi téren is, mert sokszor jobban átlátja a dolgaimat mint a lány barátnőm. Jobban meg tudja magyarázni, hogy mit miért csinálnak a fiúk én pedig a női agy rejtelmeiről mesélek neki.

A barátom persze hihetetlenül féltékeny rá. Teljesen ki van akadva ha telefonálunk vagy találkozunk. Egyszer annyira kikészített, hogy szakítottam is vele: azt mondtam neki, hogy a fiú barátomat sokkal régebb óta ismerem mint őt (pedig 2 éve járunk) és ha választanom kell, hogy kinek kell mennie, az inkább legyen Ő.

Rengeteget gondolkodott rajta és belátta, hogy életszükségletem, hogy vele is legyek. Vagy elfogad vagy nem.

Ne tedd tönkre feleslegesen a kapcsolatotokat! Vannak olyanok, akik megcsalják a párjukat, de egy negatív élmény ne árnyékolja be az életedet. Bízz meg benne és nyugi.

Egyébként ismeritek egymást a fiúval? Szerintem nem lenne rossz ötlet, ha elmennétek közös programokra néha. Akkor te is meggyőzödhetnél, hogy mi is van köztünk. Nekünk ez is segített.

L/18

2009. nov. 13. 15:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy ja, nem árt összehaverkodni a barátnőd haverjaival, hátha ha nem dugják meg a cimbi nőjét.
2009. nov. 13. 22:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Na ez egy jó ötlet, megpróbálok ismeretséget kialakítani a sráccal, bár nem tudom, mennyire fogom tudni palástolni a dolgokat... Mindegy, max lecsapom ha rossz kedvem lesz.:D
2009. nov. 14. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Hidd el fog menni!:)) Csak nyugi. Aztán nem is baj, ha talán látszik rajtad, hogy féltékeny vagy...hátha megtudod majd a későbbiekben a fiúval is ezt beszélni.

L/18

2009. nov. 14. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!