Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy okos férfi csak okos nővel jön össze?
22 éve nő vagyok, egyetemre járok...Nem tartom magam butának, de pl a politika a legkevésbé sem érdekel semmilyen szinten, örülök ha tudom ki a miniszter vagy a köztársasági elnök, nemtudom melyik párt mit képvisel stb és ideges leszek, ha itthon a politika a téma.
Abban vagyok művelt ami érdekel, de még abban sem annyira, csak tudok érdekességeket stb.
Egy okos pasi lehet , hogy butának gondolna...hogy nem lehet velem komoly témákról beszélgetni?
Kérdező: a kérdésedben mégis a politizálást kvázi az okosság leírására használod.
Lehet, hogy nem a szövegértéssel, hanem a kérdés megfogalmazásával van a baj?
Szerintem ezen a félreértésen ne marakodjunk.
A lényeg, hogy szerintem két ember kapcsolata nem azon fog múlni, hogy milyen téren mennyire tájékozott. Legalábbis értelmes embereknél. Sajnos vannak olyanok, akik talán 1-2 dolgot tudnak, de semmi máshoz nem értenek, és akkor ettől ők magukat istennek állítják be, a másikat meg eldobják, mondván, hogy buta. (Holott ők maguk azok.) Mint amit #14-15 is leírt.
De egy valóban értelmes, érzelmileg érett ember nem az alapján fog járni veled vagy sem, hogy mennyire vagy okos.
Minden ember jó valamiben. Lehet, hogy nem valami világmegváltó tudományos dologban, de attól még az ugyanúgy becsülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!