Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy okos férfi csak okos nővel jön össze?
Figyelt kérdés
22 éve nő vagyok, egyetemre járok...Nem tartom magam butának, de pl a politika a legkevésbé sem érdekel semmilyen szinten, örülök ha tudom ki a miniszter vagy a köztársasági elnök, nemtudom melyik párt mit képvisel stb és ideges leszek, ha itthon a politika a téma.
Abban vagyok művelt ami érdekel, de még abban sem annyira, csak tudok érdekességeket stb.
Egy okos pasi lehet , hogy butának gondolna...hogy nem lehet velem komoly témákról beszélgetni?
Nem attól lesz valaki okos, hogy szeret-e politizálni. Ha ez így lenne, akkor minden bizonnyal a kocsmák környéke minősülne az intelligencia fellegvárának.
Én inkább értelmesebb dolgokról szeretek beszélgetni. Ettől buta lennék? Ne lennék okos, mert nem az érdekel, hogy Orbán Gyurcsány meg Bajnai mikor hogy marják egymást? Hát kötve hiszem.
Bár az biztos, hogy valami baj van veled, ha képtelen vagy megérteni és elfogadni, hogy nem ettől lesz valaki okos vagy buta.
A másik az, hogy én ismerkedésnél, randizásnál soha nem az illető végzettségét, tanulmányi eredményeit vagy politikai jártasságát nézem. Hanem azt, hogy mennyire kellemes vele lenni, mennyire értjük meg egymást, és egyszerűen: jó társaság vagyunk-e egymás számára?
2013. okt. 25. 13:30
12/24 anonim válasza:
Engem sajnos emiatt dobott a párom. Pedig nem vagyok buta én sem csak nagyon más az értékrendűnk és a mentalitásunk és az egész világnézetűnk. Ő szakmunkás én diplomás. Mégis ő tart butanak
2013. okt. 25. 14:32
13/24 anonim válasza:
#12: akkor azért úgy megkérdezném, hogy melyikőtök is volt a buta?
2013. okt. 25. 14:37
14/24 anonim válasza:
Talán egyikünk sem. Csak ő a "másságot" butaságként fogta fel. Nem tagadom lehettek helyzetek amikor talán nem reagáltam felnőtt módjára, de ő pont olyan vitás patthelyzetet hozott fel példaként amiben pedig szerintem én jártam el érett ember módjára. Ő ok nélkül gyanusítgatott és vádolt megcsalással nagyon sokszor. Tegnap én gratuláltam, amikor láttam a kiirást, hogy kapcsolatban van egy hölgyeménnyel. Erre mindent letagadott és szerinte ez is az én buta felfogásom. Azért mert a szememnek hiszek? Hiszen ott a bizonyiték!! Ami neki egyáltalán nem volt amikor forditva megvádolt de az tök rendben van nem vall buta felfogásra. Csak az, hogy én gratuláltam. Totál nem értem őt. Nagyon fiatal még, előtte az élet. Tapasztalnia, érni kell még nagyon sokat. Biztosan nekem is, mégsem gondolom úgy, hogy kettőnk közül én lennék a butább mikor ő mindvégig egy komolytalan pincsiként viselkedett.
2013. okt. 25. 15:18
15/24 anonim válasza:
Meg ő az a "ki ha én nem" világmegváltó mindent tudok felfogása volt. Többekről hallottam legyintve lenézően nyilatkozni. Ha valaki nem ért vele egyet az már alapból hülye. Nem tudja elfogadni mások nézőpontját. Csak azt véli igaznak amit ő hisz. A többiek csak tévedhetnek. Meg kell érnie arra, hogy ez nagyon nem így müködik. Szerintem az intelligencia és az "okosság" egyáltalán nem függ az iskolai végzettségtől. Engem sem érdekel pl a politika. Állandóan arról volt szó ő mihez értett, és abban persze, hogy ő volt a kompetensebb. Én pedig igyekeztem nem beleszólni, de valahogy mégis levágta, hogy buta vagyok.
2013. okt. 25. 15:22
16/24 anonim válasza:
Komoly témákról nem nagyon szokott beszélgetni. A legkomolyabb témája a sör és a motorok voltak. Most akkor?! Érzelmi intelligencia nulla. Egy pasi mellett sem tűrtem annyit mint mellette, ahogy viselkedett és amiket elmondott az egész személyiségében volt valami nagyon irritáló. Mégis vele maradtam pedig érzelmi kifejezőkészsége is a nullát súrolta. Ott már nyoma sem volt a fene nagy intelligenciájának. :) Hát ez ilyen. 2 hónap után "elmúlt a szerelem" részéről. Ezt hozta fel indokként, hogy butának érzett maga mellett.
2013. okt. 25. 15:27
17/24 A kérdező kommentje:
# 11
Példaként hoztam fel, hogy nem szeretek politizálni nem pedig kikötöttem, hogy márpedig az ostoba aki nem szereti a politikát és úgy csinálsz mintha kötném az ebet a karóhoz, hogy de igen, a politika nagyon fontos..."nem bírom felfogni"??? Ki mondta, hogy nem bírom felfogni, ne haragudj, de neked meg a szövegértéseddel lehetnek súlyos gondok.
2013. okt. 25. 15:27
18/24 anonim válasza:
Majdnem mondtam, hogy inkább én téged :D
2013. okt. 25. 15:28
19/24 A kérdező kommentje:
Az is igaz, hogy én a buta szót a tájékozatlanságra használom. Aki nem tud alapvető dolgokat, amiket szerintem illene tudnia egy embernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!