Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi barát vagy új barát?
4 hónapja szakítottam a volt barátommal, mert kezdtem érezni egy másik fiú iránt is valamit. Vele másfél évig voltunk együtt. Nem akartam megbántani azzal, hogy megcsalom inkább szakítottam vele. Az előző barátommal a kapcsolatunk elején voltak problémáink. Nagyon sok féltékenykedés volt, de ezen kívül jól megvoltunk.Szakítás óta még mindig könyörög, hogy menjek vissza hozzá, nagyon szerelmes belém. Az új barátommal 3 hónapja járunk. Ő is nagyon szerelmes belém, mindent megtesz értem. Viszont a régi barátom szakítás óta még mindig hiányzik nekem. Megkértem már, hogy ne beszéljünk, de csak pár napig megy ez. Más lánnyal látnám megörülnék. Mit tegyek?
22/L
rosszul írtam :D
Tényleg érdekes, hogy szakítottam egy sráccal egy másik srác miatt és most az a srác miatt szakítok( szakítani kéne) akit régen elhagytam más miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!