Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok csak "lelki társként" tekintenek rám?
Sziasztok. Az a bajom, hogy elég sok lányt ismerek, és néhányan közülük be is jönnek nekem. Nagyon jófejnek tartanak, jobbnak mint több másik srácot, meg sokak szerint nem is nézek ki rosszul, csak egy kicsit vékony vagyok. Nem tudom hogy miért, de mindegyik lánnyal csak ilyen "baráti" szinten vagyok, a lelki társuknak tekintenek többen, mindent megbeszélnek velem meg minden, de nem tudnak rám mint "pasi" tekinteni. Miért van ez? Miben változzak?
(16/f)
Kezdeményeztél náluk bármi többet egy barátságnál? Elhívtad őket randira? Flörtöltél velük?
Ha nem, akkor ne csodálkozz, ha barátként tekintenek rád, mikor barátként viselkedsz.
Ez a friendzóne.
A lányok ide száműzik azokat a pasikat akiktől ugyan semmit nem akarnak,de a szeretetüket azért elfogadják...
Ugyanmár, a friendzone-t a hozzátok hasonló pasik találták ki valami hülye ürügyként.
Mi lenne, ha odamennétek a csajhoz, hogy figyelj aranyom, menjünk el randizni, hm? Az túl kommersz mi? A csaj szopja ki a kisujjából, hogy a kedves-édes, tökéletes barátként viselkedő pasi ágyba akarja vinni, mi?
Jézusom, szedjétek össze magatokat. Nem nektek kell változni, hanem a hozzáállásotokon változtatni, és nem mártírkodni, ha valaki nem akar titeket.
17:15, aha, akkor miért szinte csak női weblapokon találkozni a fogalommal? :D
FAILLLLLLLLLLLLLLL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!