Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki megcsalta már a barátját/barátnőjét, nem mondta el neki, nagyon megbánta és nem csinált soha többet ilyet és azóta együtt vannak ugyanúgy?
Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 11:18
11/12 anonim válasza:
Hát akkor mégis :D Legalábbis, ha nem kamuzott. Következetesség. Akinél ilyesmit emberileg sem fedezek fel az ismerkedési szakaszban (és ez nem nem függő szerintem), az hogyan köthetne ki mellettem? Már sokkal hamarabb elutasítom. Nálam pl. nem működik a "jaaj, dehát aranyos vagyok" leánycheat.
12/12 anonim válasza:
9-es. Mondom ha nem viselkedsz furán. Egyébként lány vagyok. Volt külön gumi, ami nem az alap készletből hiányzott, stb... Ha a palid meg olyan amatőr volt, hogy a másik lány sminkjét magán felejtette, akkor az szerintem már a "fura viselkedés" kategóriába esik.
És nem, ő nem jött rá...
De ha mégis az se nagyon érdekel, én nem akartam már tőle túl sok mindent, ezért se láttam értelmét semminek. És ezért se éreztem bűntudatot a megcsalás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!