Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha egy vadidegen srác elhívna egy üdítőre?
Ne próbáld meg! :D én 5ör akartam hívni el vadidegen csajokat colázni a suliban! :D
Sok pics.@ körbe állta mindig akiket hívni akartam és cink volt :D
5Ből 1szer jött el velem el idegen csaj!
Sokkal jobb ha úgy állsz neki hogy valamenyire ismered és beszéltetek már!
Úgy biztos siker lesz garantálom :)
Ha helyes, értelmes tekintetű, akkor miért ne?:D
Mondjuk, az igaz, hogy ha 3 nappal korábban kérdezted volna ezt meg, akkor még nem-et mondtam volna.
Először meglepődnék, pedig már beszélgetni beszélgetett velem anno egy srác, míg el nem értem az úti célom..lazára vette és én is, feldobta a napom.
Talán, ha beszélgetünk és utána szimpatikusnak tűnik, de hangulattól is függ.
Velem ez rendre megtörténik, hogy vadidegenek leszólítanak és meg szeretnének híni egy üdítőre. Hangulatomtól és a pasitól függ, igent mondok e... ha épp ráérek, jó kedvemben vagyok, és még tetszik is, akkor el szoktam fogadni. Ha nem tetszik, finoman lerázom (pl van párom, ne haragudj, vagy sietek)... Eddigi egyik legjobb és legkomolyabb kapcsolatom pl éppen így kezdődött...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!