Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még normális, közös jövőnk, ha megcsalt egy férfival a barátom?
Akkor már régóta nem csalt meg? Te szereted? ezek után tudnál benne bízni vagy esélyt adni neki, hogy bizonyítson? Most ő mit csinál? Küzd? Szerintem mivel egyszer tette meg és nem folyamatosan...ezt én még megbocsátanám, ha nagyon szeretném, de sokat kellene érte küzdenie és ezt közölném is vele. Egy megcsalást szerintem meg lehet bocsátani...valami nem működött, megtörtént. Mondom ezt úgy, hogy még nem csaltak meg, és nem tudom, lehet pont ellenkezőleg reagálhatnék és mégsem tudnék bízni a srácban újra. Ez rajta is múlik, hogy mit látsz rajta.
Az egy más dolog, hogy férfival tette. Lehet ha te lefeküdtél volna egy másik nővel, az is csupa kíváncsiság lett volna csak. És attól még szeretted volna a párod.
Hát tényleg nem volt régen...nem tudom, ehhez idő kell. tudom, hogy most lehetetlennek látod a dolgot, de ha nem is most, talán valamennyi idő múlva (fél év, egy év stb) mégis rájössz, hogy szereted és adsz neki még egy esélyt.
Ha most úgy érzed, az a jó döntés, hogy külön vagytok, abszolút megértem, biztos, hogy én is ezt tenném a helyedben. Mondd meg neki, hogy neked ezt fel kell dolgoznod, átgondolni és elfogadni. Ettől függ minden. Lehet, hogy jobb lenne, ha megkérnéd, hogy ne keressen, majd ha te akarsz vele beszélni, keresed. Talán nélküle tisztább fejjel tudsz gondolkodni és átértékelni.
Egyébként úgy összesen mióta vagytok együtt? És hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!