Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet NAGYON finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JGS fan kérdése:

Hogyan lehet NAGYON finoman visszautasítani egy fiút?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hónapja ismerjük egymást. Nagyon szeretem mint egy barátot. Elmentünk moziba, néha találkoztunk. De én valaki mást szeretek. Nem tudom h hogyan tudnám visszautasítani, úgy hogy ne bántsam meg.

Írjatok konkrét szövegeket is légyszi.

2013. okt. 24. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem többet érsz az őszinteséggel. Az legalább tisztességes, még ha fáj is az igazság.

18/L

2013. okt. 24. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy "ne haragudj, de mást szeretek".

És ne mondd neki, hogy van esélye, meg ilyesmik..

ha túl finom vagy, akkor reménykedik, hogy lesz valami.

2013. okt. 24. 18:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért kellett lepontozni? Én is a véleményemet írtam le. Ennél nagyobb örömöd sose legyen!
2013. okt. 24. 23:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem a közlés módja a lényeg, hanem maga a tény, hogy ő nem kell neked, legalább is nem úgy.

Azzal hogy hogyan közlöd, javítani nem tudsz a dolgon(tovább rontani viszont annál inkább).

Ezt úgy mondtam, hogy jártam már én is szegény pasinak a cipőjében aki(a barátod) nem is tudja mi közelít felé..

2013. okt. 25. 00:06
 15/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm a válaszokat.

Nem 17 éves vagyok...

NEM hülyítettem, elösször azt hittem csak haverkodik. aztán valaki mondta h bejövök neki, még azon a héten hívogatott ide-oda nem nagyon mentem. Aztán az első randi után 1 nappal elmondtam neki. Szerintem értette. Egész jól vette, mert még később is találkoztunk, s odajött beszélgetni.

Tudom h milyen rossz érzés amikor visszautasítanak (engem is utasítottak már el) , de elutasítani is nagyon rossz, amikor egy nagyon-nagyon jó barátodról van szó.

Majd írok ,hogy hogy alakulnak a dolgok.

2013. okt. 25. 18:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Így van elutasítani is nagyon rossz, nade ki mondta, hogy az élet habostorta? Sajnos egy egy ilyen dolog..

Mindenesetre kívánom, hogy a lehetőségekhez mérten mindketten a legjobban jöjjetek ki a dologból.

2013. okt. 25. 19:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak, köszönöm :)

Nagyon rendes srác, megértette, és barátok maradtunk. :D

Örülök hogy ilyen jól sültek el a dolgok, mert én nagyon féltem ettől az egésztől.

De minden rendbe jött! :D

2013. okt. 26. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!