Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon nagy a körkülönbség? Én 14 vagyok ( fél éve múltam) ő pedig 12. ikes vagyis 17-18 éves! BŐVEBBEN LENT!
Ajj... de utálom ezt a fajta felfogást egyes embereknél :S Hogy 14 évesen menjenek a lányok babázni meg stb. IGENIS egy 14 éves is lehet elég érett egy kapcsolathoz és IGENIS lehet érettebb a korosztályánál! Nem kell általánosítani!
Na de térjünk a lényegre :) Szerintem, ha őszinték az érzéseitek egymás felé ( vagy lesznek majd ha oda juttok )akkor működhet. Saját tapasztalat, 14 éves vagyok és a srác akivel járok 17, egy hét múlva 18. Nagyon jól kijövünk, rengeteget nevetünk, imádjuk egymást :) Soha nem erőltetett semmit, tudja hogy fiatalabb vagyok és megvárja amég 2-3 évvel idősebb leszek, ez nálunk sosem volt probléma. Nem kell törődni a negatív véleményekkel, igenis van esélye egy ilyen párnak is! :) Sok sikert!
De pont ez a baj.Az olyan pasi,aki 17-18 évesen képes arra,hogy vár rád 3(de minimum 2 évet) nagyon ritka.Ilyenkor még szórakoznak és "trófeákat" gyűjtenek.Pont ezért van a sok "pofára esés",mert a sok kis tininek imponál h egy idősebb pasinak tetszik,csakh általában ezeknek a dolgoknak a 85%-a csak "arra" megy ki.(primitíven ,de lényegre törően)Pár hónap alatt megdönt és ennyi,valószínűleg utána otthagy(max még párszor meghúz),vagy ha van annyi eszed h nem hagyod magad,akkor szintén lelép.Mind2 véglet fáj,úgyh nem érdemes belemenni.
Tudom,hogy mindenki megkapja azt a bizonyos pofont,de azért nem árt minél jobban próbálkozni h elkerüld.
Igen,tény,hogy van esélye,hogy jól jössz ki a dologból,ezzel egyetértek,csak az ilyen nagyon ritka. :/
Igen,de itt nem a te hozzáállásoddal van a gond,hanem a fiúkéval.Az addig oké,hogy 14 évesen is tudsz komolyan gondolkodni,de ne felejtsd el,hogy a fiúk később érnek,akárhogy nézzük,és elég kevés a kivétel.
Te tudod,hogy megkockáztatod-e a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!