Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? (bővebben lent)
Az a helyzet, hogy összejöttem a lánnyal, olyan mint amilyenre mindig vágytam, nagyon szeretem is, igaz még csak 1,5 hónapja vagyunk együtt de lefeküdtünk, velem volt neki az első. Amikor itt van akkor mindig hozzám bújik, ölelget, megcsókol meg ilyenek, de Facebookon meg ilyeneket ír hogy jobb volt amikor barátok voltunk mert akkor nem voltam féltékeny (mármint én) és hogy legyünk megint azok. Mintha csak úgy menne hogy kidob és akkor már egyből nem is szeretem..
Meg mindig mondja hogy velem akar lenni nagyon sokáig, neten meg ilyeneket írogat hogy minek kellett nekünk össze jönni stb stb főleg ha megvan neki akkor. Miért csinálja ezt? Mit kéne csinálnom, hagyjam az egészet?
21F ő 16L
"igaz még csak 1,5 hónapja vagyunk együtt de lefeküdtünk"
Jáj de szíííp a szárelöm tirárárárá...
1,5 hónap az semmi, ha azok után már lefeküdtetek akkor értékrendetek amúgy sem túl magas szóval kétlem hogy megvielne bármelyiketeket is egy "szakítás" hiszen jöhet az újabb "partner"
én nőként nem tudok neked erre pontos választ adni, h miért csinálja ezt, mert ha igazán szeretne akkor fb-on is szívecskéket küldözgetne meg matricákat, nem ilyeneket írna.
Mindenképp személyesen beszéld meg vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!