Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon nagy a körkülönbség? Én 14 vagyok ( fél éve múltam) ő pedig 12. ikes vagyis 17-18 éves! BŐVEBBEN LENT!
"8. -os"
igen nagyon öreg hozzád
akarsz dugni...viszket már mi?
na, nem nagy az a 4 év....
Az ilyen kapcsolatoknak soha nincs jó vége.
Alap járton az a 3-4 év nem sok,DE! csak akkor,ha pl ő 22 te meg 18,viszont így igenis sok,és hidd el,nem lenne hosszú távú.Egy 18 éves nem tud mit kezdeni egy 14 évessel.Egy 18 éves fiúnak vannak olyan igényei,amik neked még nincsenek(és még ne is legyenek!).Majd 17-18 évesen ráérsz érettebb pasik után nézni.Egyenlőre maradj a korosztályodnál.
Persze ez csak az én véleményem. :)
"agyilag kicsit érettebbnek érzem magam"
Minden tini érettebbnek hiszi magát a többieknél és azt hiszi h ő agyilag már huszonéves szinten van.
4 kommentelő: értelem az nagyon látszik mint már mondtam értelmes válaszokat kérek,inkább ne írkálj ide
6-os válaszoló: elmehetsz te a tudodhova..arról nem tehetek hogy nekem egy idősebb tetszett meg..nekem mindig is az idősebb srácok jöttek be mert az én korosztályom katasztrófa és nagyon gyerekesek..pont hogy jobban örülnék egy fiú a belsőm miatt szeretne és a 14-15 éves fiús nem ilyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!