Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel beszélgettünk a párkapcsolatokról, hogy szeretném, hogy legyen valakim. Szóba jött a gyerekvállalás is. Kérdeztem tőle poénból, hogy "nem akarsz szülni?", mert mostanában babázhatnékom van, neki meg van barátja (ez a kérdés nem volt komoly, mert 17 évesek vagyunk mind a ketten, így hát egyértelmű, hogy várunk a szüléssel) ő meg mondta, hogy dehogy is. Teljesen távolinak látta azt, hogy neki gyereke legyen. Na és a lényeg az, hogy olyat mondtam, hogy én már a következő barátomnak szülni szeretnék. Tehát céloztam arra, hogy számomra nem olyan messzi jövőkép, hogy gyereket szüljek (azaz nem 10 év), meg hogy én jobban szeretem a komoly kapcsolatokat. Persze ezt én sem gondoltam át teljesen, hogy a következőtől már gyereket szeretnék. Aztán kaptam egy úgymond fejmosást tőle, hogy eddig még csak 1 (komoly) kapcsolatom volt (az durván 2 évig tartott), még igazából én sem tudom, hogy milyen fiút szeretnék magamnak, hogy mire vágyok, stb, próbálgassam még, jöjjek össze fiúkkal, ilyennel is, olyannal is, aztán majd megtapasztalom, hogy mi a jó nekem. De én ettől egy kicsit elrettentem.. Mert én nem igazán tudom elképzelni, hogy összejöjjek egy olyan fiúval, akivel mondjuk később nem is szeretnék semmit. Elég fura elképzeléseim vannak a szerelemről.. Mint pl. hogy nem kezdenék el járni egy fiúval úgy, hogy ne érzem azt, hogy szerelmes vagyok. Hát én már csak ilyen vagyok.

Szóval a kérdés annyi lenne, hogy mivel még fiatal vagyok inkább jöjjek össze "akárkivel", próbálgassak fiúkat és ne tervezgessem a jövőt? Vagy ez hülyeség? Ti hogy vagytok ezzel?

17L

2013. okt. 24. 12:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszi a többieknek is a választ :)

#1: az "akárki" alatt olyan emberre gondoltam, akivel mondjuk csak a szimpátia van meg, de nem szerelem. és ilyennel persze, hogy nem szeretnék összejönni, szerintem is hülyeség :)

#7: bocsi, de nem azért jöttem ide fel, hogy párt keressek, ismerkedjek, csak a véleményekre vagyok kíváncsi :)

#8: gratulálok nektek :) amúgy bennem is megvan a kétely, hogy mi van ha leragadok egy személynél, aztán meg azt érezném, hogy hiányzik valami. mondjuk valami olyasmi, amit más meg tudna adni. és sajnos éreztem ilyet az előző párkapcsolatban, szóval tapasztalatból mondom, hogy elég kellemetlen.

#9: el sem hiszed mennyire örülök annak, hogy van rajtam kívül még olyan ember, aki ezt így gondolja :S

2013. okt. 24. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!