Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az élettársam azt mondja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emmacska4 kérdése:

Az élettársam azt mondja nem szeret! MEGHALOK! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
8 és fél éve vagyunk együtt a párommal nekem van 11 éves fiam,vele is van 1 közös kislányunk 4 éves.péntek éjjel bevallotta h már nem szeret,csak ugy szeret mint a gyermeke anyját,méghozzá azért mert én a 8 és fél év alatt mindig féltékenykedtem,mindig neki kellett +hajolnia,ha kellett 1 hétig én nem beszéltem vele,mindig ha összevesztünk ő kért bocsánatot még akkor is ha én voltam a hibás,és a családommal sem jönnek ki.nagyon bántja mindez.igaza van ezekben mind,de én is rengeteg mindent elnéztem az ő családjának+ neki is,tehát benne is van kehe!szánok-bánok mindent h. nem voltam vele jobb,nagyon szoros pórázon fogtam ez lett a vesztem!viszont ma mondta nekem a barátja h.beszéltek ők erről és ezek a dolgok nagyon bántják és h.szeret azért van ki mert én el akarok költözni.azt mondta nekem költözhetek ha akarok odaad mindent ami csak kell(pénz,kocsi,ingóságok)csak a kislányt hagyjam nála!mondtam neki h nem .(tehát neki mindegy hogy maradok-e vagy sem,attól retteg h.elviszem a lányt)most ott tartunk h.csak vagyunk 1 házban alszunk 1más mellett éjjel még át is ölel,ugy érzem örlődik,nyalogatja a sebeit.álltig állitja h. nem szeret!ezt mondja h 1 éve hazudja már a szerelmet!!!de amikor visszanézem az sms-eit 1 évre visszamenőleg azt tükrözi h imád!!pl. itt egy konkrét ez év májusi sms:kérdeztem tőle:"mikor jegyzel el?"erre ezt irta vissza:idén kimászunk a gödörböl és aztán:)!!erre én:"most sirok ám!"erre ő:"ne sirj,szeretlek, mi 1 pár vagyunk igy lesz!!Tehát kicsit furi nekem ez az egész abban reménykedem vakon h csak megakar leckéztetni h most én tegyek +mindent kezdeményezzek stb.de amikor egyik este hazajött a nyakába ugrottam(nem szoktam ilyet)elutasitott nem csokolt vissza.viszont+ha átölelem éjjel azonnal viszonozza!tehát nem tudom mi van! nem merem +kérdezni mi legyen kettönkel mert rettegek h ujra ezt mondja h nem szeret.miután ma +tudtam h azt mondta a haverjának h az a baj kettőnk között h ÉN nem szeretem,irtam neki smst h:"én nagyon szeretlek téged"kb 10 perc mulva ezt irta vissza."szerettelek,imádtalak,most már csak ugy szeretlek mint a gyerekem anyját"!megint összetörtem!!!az a bajom h még nem tudok elmenni(neki igy is jó). segitsetek ti kivülállok vagytok szerintetek ezek alapján van még remélnivalóm h ujra szeressen?Szeretem,ő a mindenem az életem+halok nélküle!

2013. okt. 18. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Isten nyugtasson akkor.
2013. okt. 18. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem szeret, csak marhára elege lett belőled. segítene, ha egy kis ideig, pl. 1 hónapig külön lennétek, és akkor mind a ketten tisztázhatnátok magatokban az érzéseiteket.
2013. okt. 18. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Örültél volna inkább hogy elfogadott egy gyerekkel,de inkább te keménykedtél..akkor legyél kemény nélküle is.
2013. okt. 18. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
igen a kis különlét jót tenne.elmehetnétek olykor olykor randizni stb,feleleveníteni a régi dolgokat.és kicsit engedd had menjen,ha meg akarna csalni már rég megtette volna,ettől nem kell félned.de pasi.nekik is kell kis szabadság
2013. okt. 18. 22:14
 5/5 Generalis ***** válasza:

Ez bizony nagyon bonyolult helyzet !

Párod lehet azért nem "kíván" mert nem bírja azt a sok streszt amit Te rá eröltetsz !

Ha veszekedtek akkor hagyd rá ha olyan a téma . Ha a szüleiddel nem jön ki akkor nem kell neki találkoznia

velük , keresel valami megoldást. Ha este jobban kíván akkor használd ki. A gyerek előt soha ne veszekedjetek mert a lelki világát súlyosan károsíthatja .

2013. okt. 18. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!