Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Kb. 5 éve vagyunk együtt a barátomal, de úgy komolyabb kapcsolat kb. 1-2 éve alakult ki köztünk.

Minden alkalmat megragadunk, hogy együtt lehessünk, és látszólag szeret, de!, amai nap kicsit megijedtem!

Folyton hajtogatja, hogy szeret és ki is mutatja, én meg az életemet is odaadnám érte, de akkor elmagyarázná nekem valaki, hogy mit keres egy kép, egy másik csajról a boxerei között?

Épp keresgélt valamit, amikor kiesett a boríték, amiben a kép volt és egy ballagási kártya...

Totál kiakadtam...

2013. okt. 18. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Ilyesmit a a kilencvenes évek krimijeiben szoktam látni. Ki tart manapság fényképeket bárkiről is??

Szerintem kérdezd meg őt erről, hátha van rá valami válasz. Egyébként jó eséllyel nem jelent semmit, de ha mégis, akkor sem azt, hogy megcsalna. Annál azért ezt diszkrétebben kezelné.

2013. okt. 18. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
ha régi: akkor nem gáz
 3/9 anonim ***** válasza:

hát az érdekes :D nekem is van csajhaveromtól ballagási kép, de nem ott tartom hanem, a fiókba :D

Kérdezz rá, az a biztos :)

4/9 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem, de ő erre azt mondta, hogy csak véletlenül került oda, egyébként, egy suliba jártak, és mindketten idén végeztek...

S, hogy állítólag acsaj mindenkinek osztogatta a képeket magáról meg ilyenek.. ne haragudj, de ezt valahogy nem tudom elhinni...

2013. okt. 18. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig igazat mond a srác. Ha akarnának egymástól bármit is, akkor azt nem így intéznék. Csak felfújod a dolgot.
2013. okt. 18. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak képek ballagó lányokról össze-vissza a lakásban, mivel nem vigyázok rájuk annyira.
2013. okt. 18. 21:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtatatok:)
2013. okt. 18. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyugodjál meg.

Ha nem vagy ideges, mond el neki, hogy ezt találtad, és kérd meg, hogy meséljen a képről. Ne ítélj! Kérdezz! Ha 5 éve együtt vagytok, ezt meg tudjátok beszélni.

2013. okt. 18. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves első az aki még él a valóságban-.-" jó nagy kocka lehetsz.
2013. okt. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!