Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En normalis vagyok?

Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok. Szuleim tiltottak a baratomtol azert mert egyszer mar csunyan szakitott velem. Aztan kibekultunk rendes volt.egy darabig. Itt lakok ket hete naluk. Tegnap kertem tolle vmit sertesnek vette leszarta es kiabalt lehordott mindenmek. Majd mondta h szakit. En konyorogtem neki. Sirtam szinte terden allva h bocsasson meg holott sztem en nem hibaztam akkorat. Megis itt maradtam nalla. Szeretem a szuleimert ok varnak minden nap haza. Szerslmes vagyok nagyon ebbe a fiuba. Nem tudom itt hagyni. Szoval tegnap este szoba se allt velem h o megmondta h nem akar velem aludni stb. Most mukalya elott jott ide elem es jol seggbe b*szott. Azt hittem normalis lesz de semmi kulonos elment en meg tonkremenve itt roskadok a szobajaban. Mit tegyek? Szep lany vtam ameg tonkre nem tett okos stb. Ezt nem fenyezesbol mondpm. De most semmit sem csinalok csak ulok a szobaba ot.varom es borzasztoan nezek ki.
2013. okt. 24. 11:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A jövőd!

[link]

2013. okt. 24. 11:31
 12/20 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva: nem, nem vagy normális.

És dehogy vagy te szerelmes, csak ragaszkodsz hozzá.

A helyedben már rég haza húztam volna, mert az nem normális, hogy megaláznak, és tárgyként kezelnek. Ez a srác nem szeret téged!

Én már sok éves házas vagyok, de mindent feladnék, ha így bánna velem a párom.

2013. okt. 24. 11:46
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen csak annyira feldolgozhatatlan hogy en magam mogott hahytam a csaladomat mindenki mondta h ne tegyem. Megtettem. Itt lakok naluk varom most is...
2013. okt. 24. 11:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Erősen kétlem, hogy te bármikor is okos lehettél.
2013. okt. 24. 11:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Minek teszed fel a kérdést, ha úgysincs annyi benned, hogy tegyél valamit saját magadért? Ha ennyire idióta vagy, akkor szenvedj, majd egy kis idő múlva, mikor már végleg megunt még használni is, majd ki leszel hajítva, mint egy darab ...r. De ha neked ez kell, akkor hajrá. Senki nem kíváncsi a nyafogásodra, ha segítség kell akkor fogadd el, de az hogy többen megmondták mit kéne csinálnod és lesza.rod, akkor így jártál.

25/F

2013. okt. 24. 11:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem,nem vagy normális,kapcsolatfüggő,becsavarodott,ostoba pics.. vagy.Egyébként a kérdésed már lerágott csont,kb. ötödször olvasom ezen az oldalon.
2013. okt. 24. 11:55
 17/20 anonim ***** válasza:

A megoldás: Összecuccolsz míg nincs otthon, és szépen hazaköltözöl. Ne is nézz hátra!

Vagy másik megoldás: Tűröd továbbra is a megaláztatásokat, és nemsokára egy emberi roncs leszel (ha még nem vagy az).

2013. okt. 24. 11:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ennyi az agyi kapacitásod, hogy vele maradsz, akkor meg is érdemled, hogy szenvedj.
2013. okt. 24. 12:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy újabb ribi aki szereti ha megalázzák!
2013. okt. 24. 14:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Normális vagy.
2013. okt. 24. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!