Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En normalis vagyok?
Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok. Szuleim tiltottak a baratomtol azert mert egyszer mar csunyan szakitott velem. Aztan kibekultunk rendes volt.egy darabig. Itt lakok ket hete naluk. Tegnap kertem tolle vmit sertesnek vette leszarta es kiabalt lehordott mindenmek. Majd mondta h szakit. En konyorogtem neki. Sirtam szinte terden allva h bocsasson meg holott sztem en nem hibaztam akkorat. Megis itt maradtam nalla. Szeretem a szuleimert ok varnak minden nap haza. Szerslmes vagyok nagyon ebbe a fiuba. Nem tudom itt hagyni. Szoval tegnap este szoba se allt velem h o megmondta h nem akar velem aludni stb. Most mukalya elott jott ide elem es jol seggbe b*szott. Azt hittem normalis lesz de semmi kulonos elment en meg tonkremenve itt roskadok a szobajaban. Mit tegyek? Szep lany vtam ameg tonkre nem tett okos stb. Ezt nem fenyezesbol mondpm. De most semmit sem csinalok csak ulok a szobaba ot.varom es borzasztoan nezek ki.2013. okt. 24. 11:17
2/20 anonim válasza:
Normális biztos nem vagy. Leginkább az idióta szó jut eszembe rólad.
3/20 anonim válasza:
A kérdés már volt.
Amúgy nem neveznélk okosnak.
Hogy b*szott seggbe? Anált értessz azalatt, vagy valami mást?
4/20 A kérdező kommentje:
Ne bantsatok kerlek. O az egyetlen fiu az eletemben o vette el a szuzessegemet nagyon szeretem mindennel jobban.
2013. okt. 24. 11:22
5/20 A kérdező kommentje:
Igen analt
2013. okt. 24. 11:24
6/20 egytüneményvagyok válasza:
Te is tudod mit kell tenned. Hazaköltözni és szakítani a jóképességű fiúddal. Csak nem mered megtenni ezt a lépést. Viszont ha így maradsz, ez fog menni egész életedben, mivel a fiúd szintén hozzád hasonlóan gyenge jellemű félkegyelmű idióta, aki nem fog téged otthagyni, csak megalázni. Te döntesz az életedről és az csak a te felelősséged lesz. Senki nem fog segíteni rajtad, csak te tudsz magadon, ha akarsz. Ha nem akarsz, akkor ne panaszkodj, hanem fogadd el, hogy egy lenézett hülye maradsz. Szerintem.
7/20 A kérdező kommentje:
De ha orulten szeretem ot?
2013. okt. 24. 11:27
8/20 anonim válasza:
Szóval akkor ez a fiú lenne a "nagy Ő"? Bocsáss meg kérlek ezt nem tudhattam, tudod valamiért olyan érzésem volt mintha ez a fiú nem lenne kész főnyeremény, magam sem értem.
További kellemes napot és hosszú és eredményes életet kívánok! Remélem majd meghívtok a gyerekeitek keresztelőére.
9/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van tudom az eszemmel. Csak nagoyn nehez mert magypn szeretem ot
2013. okt. 24. 11:30
10/20 anonim válasza:
Azt vártad h itt ajnározzunk h jaj, biztos meg fog változni? Hát nem, mert nem fog. Csak te tudsz változtatni a saját életeden, és te is érzed, hogy ennek most érkezett el az ideje.
20 évesen pl érettségizz le, az a hasznodra fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!