Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki vagy ne?

Figyelt kérdés

Igazából ez most egy kicsit furcsán fog hangzani ami a kérdésem lényege, de nem tudom mit tegyek.

Facebookon megismertem egy srácot pár napja, nagyon aranyos jófej, és talán ki is alakulhat közöttünk valami DE nekem 2 facebook profilom van.. egy az eredeti (saját névvel) és egy másik az én képeimmel de kamu névvel, és ő a kamu neves profilom ismerőse.. és nem tudom elmondjam-e neki ezt az egészet, mert lehet hülyének fog nézni és nem fog velem többet beszélni :/ de én meg nem szeretném úgy mond elveszíteni..

normális válaszokat előre köszönöm :)

L20

2013. okt. 24. 08:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én elfogadnám, óvatos vagy de nem magadat állítottad be másnak csak más neved volt.
2013. okt. 24. 09:20
 2/14 A kérdező kommentje:
remélem ő is megérti majd ezt :/ és köszönöm :))
2013. okt. 24. 09:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Uhh nem tudod átvezetni a saját profilodra? Írj neki a sajátodról. Bár jobb előbb elmondani mindent mielőtt kiderül valahonnan. Ezen kívül mindenben igazat mondtál?
2013. okt. 24. 09:25
 4/14 A kérdező kommentje:
szeretném neki elmondani, de senki nem tud róla, még a családom se :/ dehogyis.. nem hazudtam neki semmiről, minden úgy van ahogy mondtam, csak a nevem más igazából :)
2013. okt. 24. 09:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem elég akkor elmondani neki amikor már tényleg kialakul valami, és együtt lesztek. Addig felesleges. Akkor meg mondod azt, hogy csak azokat veszed fel ismerősnek arra a profilodra, akiket tényleg ismersz személyesen és jóban vagy.
2013. okt. 24. 09:31
 6/14 A kérdező kommentje:
de nem lehet hogy akkor még rosszabbul fog neki esni ez az egész?
2013. okt. 24. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne várj addig amíg mégtöbb kialakul
2013. okt. 24. 09:43
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :))
2013. okt. 24. 09:44
 9/14 anonim ***** válasza:

csak ne h úgy járj h miután elmondtad az igazi neved ne higgyen el mást mert úgy érzi h ha a neveddel kapcsolatban hazudtál neki akkor másban se mondtál igazat.

ez most kicsit össze-vissza lett, de remélem érted mire gondoltam

2013. okt. 24. 12:28
 10/14 A kérdező kommentje:
értem persze, és ezért félek neki elmondani :/ most is beszélek vele.. de nem jön az hogy mondjam neki ://
2013. okt. 24. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!