Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szégyellem magam, ezt elmondjam neki?
A barátom már nagyon régen elmondta a jelszavát, azt mondta, hogy bárhová beléphetek (van pár oldal, ahova ő regisztrált, és így nekem nem kell külön, meg ilyesmik miatt).
Viszont a facebook-jához is ez a jelszava. Eddig soha eszembe se jutott, hogy belépjek oda és nézegessem a dolgait, abszolút megbízhatónak tartom őt, de a héten mégis beléptem sajnos.
Még kb három hete az én gépemen lépett be, és láttam az előzményeimnél ,hogy írt annak a csajnak, aki még régebben bejött neki, még előttem.
(De még igazából mindig közös a társaság, bár ők nem igazán beszélnek egymással, csak amennyit muszáj... és nem is jártak, csak tetszett neki.)
Szóval beléptem, mert már régóta ezen idegesítettem magam, hogy vajon miről beszélgethet vele, biztos mégis őt akarja.
Aztán láttam, hogy a csaj csak annyit írt, hogy lájkoljon egy oldalt, mert akkor nem tudom mit nyer, mindegy is...
Nagyon szégyellem magam, én már a legrosszabbat feltételeztem róla, pedig ezt egyáltalán nem érdemelné meg.
És ez meg külön annyira szánalmas, hogy belenéztem a magán levelébe.
Elmondjam neki? Tudom, hogy igazából nem haragudna, de akkor is annyira rossz érzés, hogy ilyen bizalmatlan voltam vele. :(
Jó lecke, ugye?
Szerintem nem fog meglepődmi, mert nem tudja, miket gondoltál róla.
NE mondd el!
Ez bizony a te terhed mostantól - ne akard átdobni az ő vállára! Viseld csak, ha már elkövetted.
Viszont ezt elég olcsón megúsztad - és jó lecke arra, hogy megbízol-e benne, vagy sem.
Fogadjunk, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, amikor féltékeny lettél. Most ugye szégyenled magad - de gyanítom, hogy a jövőben lesz még ilyen.
Na: akkor jusson majd az eszedbe, hogy mi történt.
Még egyszer mondom, kérdező:
elkövettél egy hibát. Nagy szerencsédre idáig ennek nem voltak nagy következményei.
Ha viszont elmondod neki, akkor lehetnek!
Bírd csak ki, hogy te magad viseled tovább ennek a hibának a terhét, és nem akarod azt, hogy ezután a párod viselje!
Legyél erős, ha már idáig nem voltál az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!